Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Trust HS-250 USB Headset

215343
Trust HS-250 USB Headset | 24185Trust HS-250 USB Headset | 24185Trust HS-250 USB Headset | 24185Trust HS-250 USB Headset | 24185Trust HS-250 USB Headset | 24185
Beoordeling
Artikelnummer215343
Fabrikantcode24185
EAN code8713439241853
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Nu steeds meer meetings online plaatsvinden, is een comfortabele headset belangrijk. De Trust HS-250 ondersteunt de hele dag. Door de zachte, over-ear-kussens en de aanpasbare hoofdband, blijft de HS-250 zelfs tijdens de langste vergadering comfortabel. Dankzij de 40mm-grote drivers en de flexibele microfoon, is iedereen in de meeting even goed te verstaan. En omdat duurzaamheid ook enorm belangrijk is, wordt deze headset geleverd in een makkelijk te openen en recyclebare verpakking. Dat scheelt waardevolle tijd en resources, terwijl de planeet ook wordt geholpen.

Communicatie is het belangrijkst
Of het nu gaat om een gesprek met een werkgever, collega of een vriend, iedereen moet elkaar goed kunnen horen. Dankzij de twee grote drivers van elk 40mm voor helder stereo-geluid, is het makkelijker om te focussen op wat er gezegd moet worden, en niet op de andere proberen te verstaan. Daarom zorgt de flexibele microfoon er ook voor dat elk antwoord goed aankomt.

Zacht en comfortabel
Vergaderingen kunnen best lang duren, daarom is comfort zo belangrijk; dat is precies waar de Trust HS-250 voor zorgt. De grote over-ear-kussen zijn zacht en verzekeren comfort, zelfs tijdens de langste meetings, terwijl de aanpasbare hoofdband er voor zorgt dat iedereen deze headset gemakkelijk kan dragen.

Gemak
De Trust HS-250 is uitgerust met een USB-kabel van 2 meter die voor meer dan genoeg bewegingsvrijheid zorgt. Er zit zelfs een afstandsbediening in de kabel waar de volume en de microfoon gemakkelijk mee bediend wordt. De USB-kabel zorgt ervoor dat de headset werkt vanaf het moment dat het op de pc of laptop wordt aangesloten, dus er kan binnen no-time gewerkt worden met apps als Teams, Skype of Zoom.



Producteigenschappen Trust HS-250 USB Headset

2x 3,5mm-connectors

Kenmerken

3,5mm-connector

Aansluitingen

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Netwerk

Bluetooth

Producteigenschappen van Trust HS-250 USB Headset

    • https://youtu.be/mf1H0GW8Br8

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.