Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G840 XL League of Legends

216389
Logitech G840 XL League of Legends | 943-000544
Beoordeling
Artikelnummer216389
Fabrikantcode943-000544
EAN code5099206099418
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 56,00

€ 46,28 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De G840XL van Logitech is een Gaming muismat die groot genoeg is om je bureau-opstelling helemaal te optimaliseren. De oppervlaktextuur is afgestemd voor de beste prestaties van Logitech G-muizen. De rubberen basislaag blijft stevig liggen voor maximale focus en controle in de game.

EÉN ENORME MUISMAT
Met een enorm oppervlak heb je met de G840 meer speelruimte dan ooit tevoren. Speel met de vrijheid om je instellingen naar believen in te stellen zonder de beperkingen van een kleinere muismat.

OPPERVLAK AFGESTEMD OP PRESTATIES
Het op prestaties afgestelde oppervlak biedt uiterste nauwkeurigheid en consistentie voor gamingmuizen dankzij optimale sensorbeelden die muisbewegingen in precieze cursorbewegingen omzetten, zelfs bij hoge snelheid.

GEMIDDELDE OPPERVLAKWRIJVING
Levert de feedback die je nodig hebt om muisbeweging te 'voelen'. Gebruik je spiergeheugen om precies te richten en profiteer van zowel optimale snelle bewegingen als nauwkeurige langzame bediening.

STABIELE, RUBBEREN ONDERKANT
Bij lage DPI maken gamers ruime, snelle handbewegingen. De rubberen basislaag houdt het hele oppervlak op zijn plaats en voorkomt dat de stof opeenhoopt, om zo vloeiende muisbewegingen te garanderen over het hele bureaublad. De dikte van 3 mm en het grote formaat bieden de stabiliteit die je nodig hebt voor zowel je muis als toetsenbord.

OPROLLEN EN WEGWEZEN
De G840 is duurzaam en flexibel genoeg: rol de muismat gewoon op en stop deze in de meegeleverde transportkoker. Neem comfort en controle voor je muis en toetsenbord overal met je mee.

Producteigenschappen Logitech G840 XL League of Legends

Design

Polssteun
Nee
Formaat
XL
Kleur
Meerkleurig

Kenmerken

Materiaal
Rubber
Anti- slip grondvlak
Snoerlengte
0.0 m

Gewicht en omvang

Dikte
3.0 mm
Diepte
400.0 mm
Breedte
900.0 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.