Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Passport Ultra 4TB Blauw

216464
WD My Passport Ultra 4TB Blauw | WDBFTM0040BBL-WESNWD My Passport Ultra 4TB Blauw | WDBFTM0040BBL-WESNWD My Passport Ultra 4TB Blauw | WDBFTM0040BBL-WESNWD My Passport Ultra 4TB Blauw | WDBFTM0040BBL-WESN
Beoordeling
Artikelnummer216464
FabrikantcodeWDBFTM0040BBL-WESN
EAN code0718037864051
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 163,00

€ 134,71 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Stijlvolle opslag, schitterend.
De My Passport Ultra-schijf is een betrouwbare, draagbare vorm van opslag met een design waarin metallic en matte afwerkingen ingenieus worden gecombineerd tot een geraffineerde stijl. De schijf biedt meer dan voldoende ruimte voor al uw geliefde bestanden en de software en wachtwoordbescherming van WD Backup zorgen dat al uw herinneringen veilig opgeslagen zijn. Heel gebruiksvriendelijk: simpelweg inpluggen en beginnen met opslaan en het maken van back-ups.

Briljant design
De My Passport Ultra schijf combineert metallic en matte afwerkingen tot een geavanceerde stijl. Het briljante design past makkelijk in uw hand, in uw binnenzak of handtas, zodat u de bestanden die belangrijk voor u zijn overal mee naartoe kunt nemen.

Import van sociale media en cloudopslag
Meegeleverde WD Discovery software verbindt met populaire sociale media en cloudopslag diensten zoals Facebook, Instagram, Dropbox en Google Drive. Importeer uw foto's, video's en documenten naar de My Passport Ultra-schijf om uw leven online te behouden.

Maak automatisch back-ups
De My Passport Ultra schijf wordt met WD Backup software geleverd, zodat u zeker weet dat uw foto's, video's, muziekbestanden en documenten niet verloren gaan. Neem het op in uw schema. Kies de tijd waarop en de frequentie waarmee u automatisch back-ups van bestanden op uw systeem op de schijf wilt zetten.



Producteigenschappen WD My Passport Ultra 4TB Blauw

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
230 g
Diepte
110.0 mm
Breedte
81.6 mm
Hoogte
21.0 mm

Kenmerken

Harddisk formaat
3.5 "

Design

Kleur
Zwart/Blauw
Materiaal behuizing
Metaal

Kenmerken

USB Powered
LED indicatoren

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
4000 GB

Producteigenschappen van WD My Passport Ultra 4TB Blauw

    • https://youtu.be/JhMtrQVKVS8

Gerelateerde artikelgroepen WD My Passport Ultra 4TB Blauw

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.