Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Passport for Mac 4TB

216465
WD My Passport for Mac 4TB | WDBA2F0040BBL-WESNWD My Passport for Mac 4TB | WDBA2F0040BBL-WESNWD My Passport for Mac 4TB | WDBA2F0040BBL-WESNWD My Passport for Mac 4TB | WDBA2F0040BBL-WESN
Beoordeling
Artikelnummer216465
FabrikantcodeWDBA2F0040BBL-WESN
EAN code0718037869872
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 150,00

€ 123,97 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Slank ontwerp
De nieuwe My Passport-schijf is helemaal opnieuw ontworpen om jou in staat te stellen alles uit je eigen reis te halen. Het heeft een handig, slank formaat en is beschikbaar in een serie levendige kleuren.

Achter slot en grendel
De ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling met wachtwoordbeveiliging van de My Passport helpt je de inhoud van je digitale leven veilig te bewaren. Activeer daarvoor simpelweg de wachtwoordbeveiliging en stel zelf een wachtwoord in met WD Discovery.

Met back-up
De My Passport-schijf wordt geleverd met WD Backup-software zodat je zeker weet dat alles wat je maakt tijdens je eigen levensreis, zoals foto's, video's, muziekbestanden en documenten, niet verloren gaat. Je kunt de software zodanig instellen dat er volgens je planning automatisch back-ups worden gemaakt. Kies een tijd en frequentie voor het maken van back-ups van belangrijke bestanden naar de My Passport-schijf.

Supergemakkelijk
My Passport draagbare opslag is standaard klaar voor gebruik met inbegrip van alle benodigde kabels. En met SuperSpeed USB kun je snel beginnen back-ups te maken van alles in je leven en je weg vooruit te zoeken.

Sociaal vriendelijk
Via de meegeleverde WD Discovery-software kun je verbinding maken met populaire sociale media en cloudopslagservices, zoals Facebook, Dropbox en Google Drive. Je kunt je foto's, video's en documenten naadloos importeren, ordenen en delen met de My Passport om een back-up van je online sociale leven te maken. WD Discovery kan je schijf ook beheren via WD Drive Utilities.

Langdurige betrouwbaarheid
Je weet nooit wat je te wachten staat tijdens je eigen reis. Daarom bouwt WD zijn schijven volgens strenge normen met betrekking tot duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid. Daarbovenop komt een beperkte garantie van 3 jaar.

Producteigenschappen WD My Passport for Mac 4TB

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
210 g
Diepte
107.2 mm
Breedte
75.0 mm
Hoogte
19.2 mm

Kenmerken

Harddisk formaat
3.5 "

Design

Kleur
Blauw

Kenmerken

USB Powered
LED indicatoren

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
4000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD My Passport for Mac 4TB

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.