Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gigaset PRO N870 IP DECT-Multicell Syste

217507
Beoordeling
Artikelnummer217507
FabrikantcodeS30852-H2716-R101
EAN code4250366849423
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 499,00

€ 412,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Het schaalbare DECT IP-multicell-systeem voor naadloos mobiel
communicatie in het midden- en kleinbedrijf en daarbuiten. Het Gigaset N870 Multicell-systeem is een innovatieve, baanbrekende oplossing die DECT-basisstations en een DECT-manager combineert om een zeer schaalbare en toch betrouwbare oplossing te creëren voor organisaties die gegarandeerde mobiele communicatie nodig hebben tussen locaties van elke vorm en grootte. Elk DECT-multicelsysteem ondersteunt tot 250 (20.000) handsets en 60 (6.000) gelijktijdige gesprekken, waardoor het ideaal is voor kleine en middelgrote organisaties.
Voor die bedrijven die verder gaan dan het MKB niveau, verbreed het netwerk met meerdere DECT multicell systemen tot het niveau van een Enterprise, waarbij naadloze handover en roaming toepasbaar is in en tussen alle zones. Met naadloze connectiviteit met toonaangevende IP-gebaseerde on-premise en cloudtelefoniediensten, HD-audiokwaliteit, naadloze overdracht en roaming, biedt het Gigaset N870 Multicell-systeem volledige dekking, zelfs op de meest uitdagende locaties. Eenvoudige implementatie met absolute betrouwbaarheid is de sleutel.

DECT-technologie met volledige beveiliging
DECT-technologie is veilig omdat het digitaal en versleuteld is. Een gesprek afluisteren is niet draadloos mogelijk. In het N870IP-systeem wordt SIP-beveiliging toegevoegd aan de beveiliging van het netwerk. End-to-end beveiliging is nu gegarandeerd.
Beveiliging omvat SRTP/SIPS/TLS, LDAP(S) en HTTPS.

Schaalbaar en toekomstbestendig
Het N870 DECT Multicell-systeem is een uitbreidbare oplossing voor elke organisatie. Begin klein en breid later uit wanneer uw bedrijf om meer gebruikers vraagt. De N870 IP PRO ondersteunt zogenaamde S, M, L, XL en XXL omgevingen. L tot XXL maken gebruik van de Gigaset Integrator, die verschillende locaties, gebouwen of zelfs verdiepingen integreert in één groot communicatienetwerk.

Connectiviteit
Het N870IP DECT Multicell-systeem is interoperabel met veel platforms en netwerkproviders. Alle recente professionele handsets van Gigaset zijn compatibel met het N870-systeem en integreren probleemloos. Een volledige en actuele lijst van platforms, providers en handsetcompatibiliteit is te vinden op onze wiki.

Eenvoudige installatie en configuratie
Beheerders profiteren van zero-touch provisioning. De intuïtieve webgebaseerde interface met online help, XML-gebaseerde configuratiebestanden, profielen en ondersteuning van standaardprotocollen maken configuratie uiterst eenvoudig en snel.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.