Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TargusTargus Click-In iPad mini G6

218555
TargusTargus Click-In iPad mini G6 | THZ912GLTargusTargus Click-In iPad mini G6 | THZ912GLTargusTargus Click-In iPad mini G6 | THZ912GL
Beoordeling
Artikelnummer218555
FabrikantcodeTHZ912GL
EAN code0092636358396
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 35,00

€ 28,93 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Wikkel je iPad mini® (6e generatie) 8,3" in sterke valbescherming van militaire kwaliteit. De Targus Click-In™ Case is ontworpen voor duurzaamheid zonder gewicht toe te voegen en heeft een flexibele lade met omhullende rand en versterkte hoeken om stoten af te weren en deuken.

Het hoesje buigt een beetje mee om de iPad mini® (6e generatie) 8,3" te laten passen voor een goede, veilige pasvorm. Het is structureel ontworpen om het geluid om te leiden voor verbeterde audio. Precisie-uitsparingen geven volledige toegang tot bedieningselementen, poorten en camera's. Geniet van extra efficiëntie met een geïntegreerde lus om je Apple Pencil® of stylus in op te bergen en op te laden.

De gestructureerde hoes is ontworpen om te beschermen, terwijl een antislip binnenkant het gemakkelijk maakt om je apparaat in oneindige kijkhoeken of een comfortabele typpositie te zetten. Al met al is het een superieure keuze om uw tablet te beschermen.

Producteigenschappen TargusTargus Click-In iPad mini G6

Standaard

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple
Compatible met
iPad mini 6de generatie
Type Case
Folioblad

Gerelateerde artikelgroepen TargusTargus Click-In iPad mini G6

Tablets
Klik hier voor Tablets
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.