Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech USB-C Multiport Adapter 4K

218747
StarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORTStarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORTStarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORTStarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORTStarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORTStarTech USB-C Multiport Adapter 4K | 115B-USBC-MULTIPORT
Beoordeling
Artikelnummer218747
Fabrikantcode115B-USBC-MULTIPORT
EAN code0065030895552
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 128,00

€ 105,79 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze StarTech USB-C Multiport Adapter met DP 1.4 Alt Mode ondersteunt 4K 60Hz HDMI® (HDR) en verandert uw USB-C-laptop of -tablet in een complete workstation, waar u ook naartoe gaat. De USB Type-C Multiport Adapter beschikt over een 4K HDMI-video output, drie USB 3.2 Gen 1 Type-A (5Gbps) poorten, en een Gigabit Ethernet poort, allemaal via één aansluiting op de USB-C-, of Thunderbolt 3/4-poort van uw laptop. Daarnaast biedt het geavanceerde oplaadmogelijkheden en flexibiliteit via een gedeelde USB-C Power Delivery 3.0 en datapoort. Deze poort kan worden gebruikt om randapparatuur aan te sluiten, zonder dat een voedingsbron is aangesloten, met USB 2.0 data transfer snelheden (480Mbps). De Multiport Adapter heeft een extra lange hostkabel van 30 cm voor een groter bereik en meer flexibiliteit bij de installatie.

Hogere Productiviteit
De draagbare dockingstation maakt het mogelijk om een 4K 60Hz HDMI-monitor (4096 x 2160p), of een ultrawide monitor, aan te sluiten op uw laptop, om zo een krachtig workstation te creëren.

Sluit uw USB-apparaten aan
De USB-C naar USB 3.2 Gen 1 hub is voorzien van drie USB-A (5Gbps) poorten voor het aansluiten van uw USB-apparaten.

Meerdere Gebruikssituaties
Een veelzijdige dock-oplossing voor gebruik op uw bureau, thuiskantoor, in hotels of in de vergaderzaal, en compact genoeg om mee te nemen in uw tas of rugzak voor mobiel gebruik. Deze lichtgewicht USB-C-adapter is bus-powered, maar u kunt ook de USB-C-voedingsadapter van uw laptop aansluiten om uw laptop en USB-randapparaten op te laden.

Opladen van uw Laptop
Met ondersteuning voor USB Power Delivery 3.0 pass through (tot 100W), kunt u dankzij de USB Type-C Multiport Adapter uw laptop van stroom voorzien en opladen, als deze is aangesloten op een USB-C voedingsbron. Met PD 3.0 beschikt deze adapter over Fast Rol Swap (FRS) om onderbreking van USB-gegevens te voorkomen wanneer u van voedingsbron wisselt (USB-C power adapter naar busvoeding).

Producteigenschappen StarTech USB-C Multiport Adapter 4K

Kenmerken

Hostinterface
USB C
Snoerlengte
0.3 m

Aansluitingen

Aantal LAN poorten
1

Design

Kleur
Grijs
Materiaal behuizing
Aluminium

Poorten & interfaces

HDMI versie
2.0
USB 3.2 Gen 1 Type A
3 x

Gewicht en omvang

Gewicht
75 gram
Diepte
50 mm
Hoogte
12 mm
Breedte
112 mm

Opslagmedia

Geintegreerde geheugenkaartlezer
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash), SD

Gerelateerde artikelgroepen StarTech USB-C Multiport Adapter 4K

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.