Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Book 14TB

219122
WD My Book 14TB | WDBBGB0140HBK-EESNWD My Book 14TB | WDBBGB0140HBK-EESNWD My Book 14TB | WDBBGB0140HBK-EESNWD My Book 14TB | WDBBGB0140HBK-EESN
Beoordeling
Artikelnummer219122
FabrikantcodeWDBBGB0140HBK-EESN
EAN code0718037873077
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 323,00

€ 266,94 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Compact van buiten. Krachtig van binnen. Sla enorme hoeveelheden foto's, video's, muzieknummers en documenten op met My Book-opslag voor desktops.

Volledige back-up
De My Book harde schijf voor desktops, die is uitgerust met back-upsoftware1 voor Windows en compatibiliteit met Apple Time Machine voor Mac-computers biedt, kan back-ups maken van je foto's, video's, muzieknummers en documenten.

Wachtwoordbeveiliging
De ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling van de My Book harde schijf voor desktops met wachtwoordbeveiliging helpt je content privé en veilig te houden. Activeer daarvoor simpelweg de wachtwoordbeveiliging en stel zelf een wachtwoord in met onze downloadbare software.

Betrouwbaarheid van WD
Miljoenen mensen overal ter wereld vertrouwen hun gegevens toe aan de My Book-opslag voor desktops. Wij leveren schijven die zijn gebouwd volgens de strenge normen van WD met betrekking tot duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid, en bieden daarbij een beperkte garantie van 3 jaar ter ondersteuning van de vertrouwde My Book harde schijf voor desktops.

Kijk hoe de kracht van de My Book tot leven komt
Wij leven een hectisch leven en genereren grote hoeveelheden digitale inhoud. De My Book-opslag voor desktops beschikt over een enorme opslagcapaciteit zodat je vol vertrouwen back-ups kunt maken van de bestanden die je digitale leven uitmaken.

Gebruiksvriendelijk
De My Book harde schijf voor desktops is direct na aankoop te gebruiken, zodat je direct bestanden kunt overdragen, herinneringen kunt opslaan en back-ups kunt maken. Het product wordt geleverd met alle software die je nodig hebt om al je gegevens te beveiligen en is compatibel met Time Machine2

Producteigenschappen WD My Book 14TB

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
1000 g
Diepte
139.3 mm
Breedte
49.0 mm
Hoogte
170.6 mm

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

USB Powered
LED indicatoren

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
14000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD My Book 14TB

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.