Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Book Duo 28TB RAID Storage

219124
WD My Book Duo 28TB RAID Storage | WDBFBE0280JBK-EESNWD My Book Duo 28TB RAID Storage | WDBFBE0280JBK-EESNWD My Book Duo 28TB RAID Storage | WDBFBE0280JBK-EESNWD My Book Duo 28TB RAID Storage | WDBFBE0280JBK-EESN
Beoordeling
Artikelnummer219124
FabrikantcodeWDBFBE0280JBK-EESN
EAN code0718037873039
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 1.060,00

€ 876,03 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De My Book Duo-schijf beschikt over een enorme opslagcapaciteit voor het opslaan van foto's, video's, documenten en muziek. RAID-0 modus biedt supersnelle prestaties met tot 360 MB/s sequentiële leessnelheden (via de USB Type-C-poort). Schakel over naar RAID-1 configuratie voor redundantie en het spiegelen van gegevens op de WD schijven binnenin. Een USB Type-C-poort met alle meegeleverde kabels maakt de schijf universeel compatibel (ondersteunt USB 3.1 Gen 1/3.0/2.0). Twee USB 3.0 Type-A-hubpoorten bieden flexibiliteit voor extra accessoires.

Enorme capaciteit
De My Book Duo-schijf biedt een capaciteit tot 36TB via een enkele kabel. Maak waardevolle ruimte vrij op al jouw computers. Sla uw foto's, video's, muziekcollecties en belangrijke documenten allemaal op één betrouwbare plek op en maak back-ups.

Standaard, bij levering, voorbereid voor RAID-0
Klaar om op maximale snelheid en capaciteit te werken in standaardmodus, RAID-0. Herconfigureer de schijf voor RAID-1 voor redundantie (spiegelen van gegevens) of gebruik het apparaat als twee onafhankelijke schijven (JBOD) met de meegeleverde WD Drive UtilitiesT-software.

Voor RAID geoptimaliseerde WD-schijven
De My Book Duo-schijf wordt geleverd met voor RAID geoptimaliseerde WD-schijven binnenin voor snelle, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare opslag. De voor RAID geoptimaliseerde firmware is perfect voor arraysystemen met twee schijven die zijn uitgerust met automatisch beheer van schijfactiviteiten om de gegevensintegriteit bij lezen/schrijven te helpen waarborgen.

Voorbereid op USB 3.1, plus USB 3.0-hubpoorten
De My Book Duo-schijf is compatibel met USB 3.1 en USB 3.0/2.0 en biedt zeer snelle connectiviteit ongeacht de interface. Bevat zowel USB Type-C-naar-Type-C- als Type-C-naar-Type-A-kabel.

De My Book Duo-schijf kan quasi fungeren als dockingstation met 2x USB 3.0 Type-A-hubpoorten voor accessoires, met inbegrip van extra opslag, toetsenbord en muis, kaartlezers, USB's of synchronisatie en opladen van telefoons.

256-Bits hardwarematige AES-versleuteling en wachtwoordbeveiliging
De My Book Duo-schijf heeft ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software die jouw persoonlijke inhoud beveiligt. Stel een persoonlijke wachtwoord in om hardwareversleuteling en gegevensbescherming te activeren.

Producteigenschappen WD My Book Duo 28TB RAID Storage

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Diepte
160.0 mm
Breedte
100.0 mm
Hoogte
180.0 mm

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

USB Powered
LED indicatoren

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
28000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD My Book Duo 28TB RAID Storage

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.