Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Grijs)

219165
Beoordeling
Artikelnummer219165
FabrikantcodeBHR5194GL
EAN code6934177746512
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 40,00

€ 33,06 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Hybride ruisonderdrukking
35dB ruisonderdrukking helpt je te genieten van een wereld zonder onnodige ruis. De hoofdtelefoon gebruikt een dubbele actieve ruisonderdrukkingstechnologie met zowel feedback als feedforward. Gebruik hem in het vliegtuig, in de metro/trein, in lawaaiige omgevingen zoals cafés. Als je wilt concentreren, is hij perfect om mee te nemen naar je werk of naar de bibliotheek.

Drie microfoons elimineren geluid
De drie microfoons, samen met het algoritme voor ruisonderdrukking, vangen menselijke stemmen op en laten ze door terwijl ze achtergrondgeluid. Duidelijke en heldere gesprekken zonder storingen door een rumoerige omgeving. Met één druk op de knop activeer je de transparantiemodus die alle geluiden weer doorlaat.

28 uur batterijduur & draadloos opladen
Met een ingebouwde energiezuinige chip kunnen de oordopjes tot 6 uur werken op slechts één keer opladen. Als je de oplaadcase gebruikt, kun je de oordopjes tot 28 uur werken. Met snel opladen kan de oortelefoon worden opgeladen in slechts 10 minuten. slechts 10 minuten, waardoor je tot 3 uur luistertijd hebt. De oplaadetui ondersteunt ook draadloos Qi-opladen, waardoor opladen nog beter.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.