Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones

220234
Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones | 23712
Beoordeling
Artikelnummer220234
Fabrikantcode23712
EAN code8713439237122
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 27,00

€ 22,31 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Bewegingsvrijheid en stijl
De Trust Primo Touch Wireless Earphones bieden je ultieme bewegingsvrijheid met een extra lang draadloos bereik en laadopties voor onderweg. En dankzij het trendy ontwerp beweeg je niet alleen in alle vrijheid maar ook geheel in stijl.

De kracht van draadloos
Met een draadloos bereik van 10 meter kun je de oortjes zelfs gebruiken wanneer je je apparaat niet bij de hand hebt. Beweeg je ongehinderd door de kamer terwijl je telefoon aan de oplader ligt, zonder dat je muziek stilvalt.

Mobiel opladen
De Primo-oortjes hebben een gebruiksduur van wel 4 uur op één lading, maar daar stopt het niet. Het meegeleverde doosje is namelijk niet alleen handig om de oortjes overal mee naartoe te nemen, maar is ook een handige mobiele oplader. Als je de oortjes erin doet, worden ze vanzelf opgeladen, waardoor de totale speeltijd wel 10 uur kan bedragen.

Producteigenschappen Primo Touch Bluetooth Wireless Earphones

Kenmerken

Draagwijze
In-Ear
Aanbevolen gebruik
Oproepen/muziek
Microfoontype
Ingebouwd
Headset type
Stereofonisch
Positie speakers koptelefoon
Intraauraal
3,5mm-connector

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
True Wireless Stereo (TWS)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.