Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple iPhone 13 Pro Leren hoesje MagSafe

222559
Beoordeling
Artikelnummer222559
FabrikantcodeMM1A3ZM/A
EAN code0194252780022
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 61,00

€ 50,41 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Dit leren hoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 13 Pro te beschermen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te geven.
Het is gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt leer, zodat de buitenkant zacht aanvoelt en na verloop van tijd een natuurlijke glans krijgt. Dit hoesje laat zich gemakkelijk op z'n plaats klikken en zit mooi strak om je iPhone, zonder dat het geheel veel dikker wordt.
Vanwege de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 13 Pro is koppelen een kwestie van klik en klaar. Dankzij de magneten zit je iPhone direct goed op zijn plek, zodat je 'm sneller en eenvoudiger kunt opladen. En is het tijd om op te laden, laat het hoesje dan gewoon om je iPhone en klik je MagSafe-oplader eraan of leg je iPhone op je Qi-oplader.

Producteigenschappen Apple iPhone 13 Pro Leren hoesje MagSafe

Type compatibiliteit
iPhone 13 Pro
Type hoesje
Hoes

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Design

Kleur
Kers

Kenmerken

Materiaal
Leer

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.