Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon SB2

223015
Beoordeling
Artikelnummer223015
Fabrikantcode4044951034215
EAN code4044951034215
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de Sharkoon SB2 hebben ze hun vertrouwde geluidskaart nog beter gemaakt. Met de geluidskaart kun je koptelefoons makkelijk aansluiten op bijna elke computer en laptop, en met de downloadbare software kun je persoonlijke instellingen maken voor de juiste audio-ervaring. Tijdens de game kun je met de grote knoppen makkelijk en snel het volume aanpassen of, indien gewenst, de microfoon dempen of het geluid van de hoofdtelefoon uitschakelen. Naast dit alles is er ook nog een TRRS-aansluiting voor de headset.

De troefkaart voor de headset
De grote knoppen zorgen voor een makkelijke bediening tijdens het gamen. Het is heel makkelijk om de microfoon te dempen en het volume te regelen. Naast de poort van 3,5 mm voor de microfoon is er een TRRS-poort van 3,5 mm die zorgt voor een uitgebreide compatibiliteit.

Inclusief 10-bands equalizer
Met de software die kan worden gedownload van de Sharkoon-website kan de audio voor het luistergenot nog verder worden aangepast aan de persoonlijke wensen. Naast de mogelijkheid om een 10-bands equalizer te gebruiken, kan de luisterervaring nog meer worden verbeterd dankzij het virtuele 7.1-geluid. 12 vooringestelde equalizerstanden maken makkelijke aanpassingen naar geluidgenres mogelijk. Persoonlijke audio-aanpassingen kunnen ook worden opgeslagen en indien gewenst later worden geselecteerd.

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon SB2

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Links met betrekking tot Sharkoon SB2

.   https://nl.sharkoon.com/product/34215


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.