Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple AirPods Pro (2nd generation)

223679
Beoordeling
Artikelnummer223679
FabrikantcodeMQD83ZM/A
EAN code0194253397472
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 287,00

€ 237,19 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Zo klinkt vernieuwing.
AirPods Pro zijn op allerlei fronten verbeterd. Het geluid is nu nog voller. De verbeterde actieve ruis­onderdrukking en de adaptieve transparantie verminderen meer achter­grondgeluid. Ruimtelijke audio heeft een persoonlijk tintje gekregen. De volumeregeling is nu een kwestie van swipen. En met volledig opgeladen batterijen kun je maar liefst zes uur lang luisteren.

H2. Grootser en meeslepender.
De nieuwe, door Apple ontworpen H2-chip is het brein achter het geavanceerde geluid van AirPods Pro. Deze chip stuurt onder meer de speciaal ontwikkelde speakerdriver en versterker aan, waardoor je heldere hoge tonen en een vol, diep basgeluid hoort. Dus waar je ook naar luistert, het komt allemaal nog beter tot z'n recht.

De gloednieuwe H2-chip heeft een nog groter takenpakket dan de vorige chip. Met behulp van computationale algoritmes wordt ruisonderdrukking nog slimmer, kun jij genieten van een subliem 3D-geluid en gaat de batterij zo lang mogelijk mee. En dat allemaal tegelijkertijd.
De chip maakt gebruik van krachtige nieuwe aanpassings­algoritmes om het geluid sneller te kunnen verwerken en te finetunen precies op het moment dat je het hoort. Elk detail wordt hierbij afgestemd op de vorm van je oor, zodat je volledig wordt ondergedompeld in geluid van nog hogere kwaliteit.

Producteigenschappen Apple AirPods Pro (2nd generation)

Kenmerken

Draagwijze
In-Ear
Aanbevolen gebruik
Oproepen/muziek
Microfoontype
Ingebouwd
Headset type
Stereofonisch
Volumeregeling
onbekend
Positie speakers koptelefoon
Intraauraal
3,5mm-connector

Design

Kleur
Wit

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.