Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple 27" Studio Display 5K UHD monitor

225469
Apple 27" Studio Display 5K UHD monitor | MMYX3FN/AApple 27" Studio Display 5K UHD monitor | MMYX3FN/AApple 27" Studio Display 5K UHD monitor | MMYX3FN/A
Beoordeling
Artikelnummer225469
FabrikantcodeMMYX3FN/A
EAN code0194253033004
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 2.342,00

€ 1.935,54 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

De Apple Studio Display is een moderne 27 Inch monitor die ideaal is voor graphisch design. De IPS monitor beschikt over een beeldkwaliteit van maarliefst 5K-resolutie. Apple staat voor kwaliteit en luxe, dat is zeker terug te zien bij deze monitor. De Apple monitor heeft een Displayport en Thunderbolt aansluiting. Zo kun je van een beeldkwaliteit van 5K genieten. Daarnaast heeft de monitor een ingebouwde webcam, drie microfoon en zes luidsprekers. Zo ben je altijd klaar voor online vergaderingen.

Apple monitor ophangen
Deze Apple studiomonitor is special ontworpen om te vestigen aan een Vesa monitorstandaard. Bij de Apple Studio Display wordt daarom ook geen standaard geleverd.
Door een monitor op te hangen bespaar je plaats op jouw bureau en ziet het kantoor er nog stijlvoller uit.

Producteigenschappen Apple 27" Studio Display 5K UHD monitor

Design

Kleur
Zilver

Kenmerken

VESA
100 x 100 mm

Gerelateerde artikelgroepen Apple 27" Studio Display 5K UHD monitor

LED TV's
Klik hier voor LED TV's
 
Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.