Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia

225848
Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia | NBL-PU-BVB-001
Beoordeling
Artikelnummer225848
FabrikantcodeNBL-PU-BVB-001
EAN code4251442506315
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 497,00

€ 410,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Heja BVB en You'll never walk alone! Het gejuich en volkslied weerklinkt vanaf de legendarische zuidtribune van het grootste stadion van Duitsland en veroorzaakt kippenvel onder de volgers van Borussia Dortmund. De noblechairs EPIC Borussia Dortmund Edition bezorgt echte fans dit exacte gevoel en stadionsfeer in huis met zijn unieke design en bijzondere materiaalkwaliteit.

Pure ontspanning en optimale zitpositie
Het geïntegreerde schommelmechanisme met vergrendelingsfunctie stelt gebruikers in staat om in de perfecte hoek te ontspannen dankzij een aan de zijkant gemonteerde hendel. Met deze hendel kunnen gebruikers de hoek tussen de rugleuning en de zitkuip vergrendelen, wat betekent dat de noblechairs EPIC gebruikers in staat stelt de perfecte zitpositie te vinden voor maximale ontspanning en comfort. De tegendruk van het schommelmechanisme kan dynamisch worden aangepast via een draaiknop aan de onderkant van de zitting, en dit resulteert - in combinatie met de soepele verstelbaarheid van de EPIC - in een ongeëvenaarde veelzijdigheid en superieure ergonomie. Dit betekent ook dat het een officiële bureaustoelcertificering ontvangt in overeenstemming met DIN EN 1335 en ANSI.

Producteigenschappen Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia

Design

Kleur
Zwart/Geel
Armsteun

Kenmerken

Serie
EPIC
Materiaal
Kunstleer
Max. draaggewicht
120 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
28.00 kg

Aanvullende producten voor Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia

Artnr Omschrijving Ga Prijs
200978 Arozzi Vloermat, Groen 24 € 55,00
229031 Deltaco Gaming 3" RGB verlichte wielen 60 € 24,95
249281 Deltaco Gaming GAM-157-P 3" Wielen, 5 stuks, Zwart 60 € 24,90

Gerelateerde artikelgroepen Noblechairs EPIC Gaming Chair, Borussia

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.