Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noblechairs HERO TX Gaming stoel

225856
Noblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATCNoblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATCNoblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATCNoblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATCNoblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATCNoblechairs HERO TX Gaming stoel | NBL-HRO-TX-ATC
Beoordeling
Artikelnummer225856
FabrikantcodeNBL-HRO-TX-ATC
EAN code4251442505202
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 419,90

€ 347,02 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Nieuwe stoffen bekleding voor nog meer comfort
Ervaar het allerbeste op het gebied van gaming- en bureaustoelen met de HERO TX-serie met ademende stof. Met superieure ergonomie, 4D-armleuningen, 60 mm zwenkwielen, ingebouwde lendensteun en een geïntegreerde hoofdsteun van traagschuim, is de HERO TX in antraciet de perfecte metgezel voor elke opstelling. Hoofd- en lendenkussenset inbegrepen.

Ervaar een ander niveau van comfort en ademend vermogen
De introductie van de TX-serie in het assortiment van noblechairs biedt gebruikers de mogelijkheid om nog meer keuze te hebben op het gebied van comfort en ademend vermogen. Noblechairs heeft samen met experts uit de industrie de TX-serie gemaakt met ademende stof, die een hoog ademend vermogen, duurzaamheid en een zachter algemeen gevoel voor de hele stoel biedt.

Ergonomisch ontwerp
Ontworpen in Duitsland en gemaakt samen met onze wereldwijde partners van esport-professionals, brengt de HERO-serie een geoptimaliseerde ergonomie met zich mee, waardoor comfort de hoogste prioriteit heeft gedurende langere perioden. Het speciale ontwerp van de rugleuning zorgt ervoor dat deze zich aanpast aan de natuurlijke kromming van de wervelkolom, waardoor het gewicht van de gebruiker beter wordt verdeeld en maximaal comfort wordt behouden.

De perfecte positie voor elke gebruiker
Ga zitten zoals je wilt met de noblechairs HERO Series. Hoogteverstelling gecombineerd met ons handige 'rocker'-mechanisme biedt een bewegingsbereik waardoor u de perfecte positie kunt vinden. Met een bewegingsvrijheid van 11° op het 'rocker'-mechanisme en de mogelijkheid om de rugleuning in te stellen van 90° tot 125°, speel, kijk of werk je altijd comfortabel.

Uitzonderlijke 4D-armleuningen
Met een groter oppervlak en een uitgebreid scala aan bewegingsmogelijkheden, bieden de 4D-armleuningen van noblechairs een verscheidenheid aan posities waarmee u de perfecte houding voor u kunt vinden. Onze polyurethaan armleuningen zijn in vier richtingen verstelbaar en bieden een subtiel gestructureerd oppervlak dat helpt om een balans te vinden tussen zachtheid en de juiste hoeveelheid grip voor de meest intense gamesessies.

Producteigenschappen Noblechairs HERO TX Gaming stoel

Design

Kleur
Antraciet
Armsteun

Kenmerken

Serie
HERO TX
Materiaal
Stof
Max. draaggewicht
150 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
30.00 kg

Aanvullende producten voor Noblechairs HERO TX Gaming stoel

Artnr Omschrijving Ga Prijs
200978 Arozzi Vloermat, Groen 24 € 55,00
229031 Deltaco Gaming 3" RGB verlichte wielen 60 € 24,95
249281 Deltaco Gaming GAM-157-P 3" Wielen, 5 stuks, Zwart 60 € 24,90

Gerelateerde artikelgroepen Noblechairs HERO TX Gaming stoel

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.