Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart

225873
Noblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BEDNoblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BEDNoblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BEDNoblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BEDNoblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BEDNoblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart | NBL-HRO-ST-BED
Beoordeling
Artikelnummer225873
FabrikantcodeNBL-HRO-ST-BED
EAN code4251442507756
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 598,00

€ 494,21 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Gebouwd voor HELDEN
Uitmuntendheid opnieuw uitgevonden - de HERO ST zet de traditie van noblechairs voort om het beste te bieden op het gebied van gaming- en bureaustoelen. Gebaseerd op de noblechairs HERO, geven het gewijzigde ontwerp en de opvallende uitsparing een nieuwe draai aan de vertrouwde formule. De Black Edition maakt gebruik van hightech PU-leer, exclusief ontworpen en vervaardigd in Duitsland. Deze gamestoel wordt geleverd met een breed scala aan ergonomische functies, een verstelbare lendensteun, 4D-armleuningen, koudschuimbekleding en XL-wielen. Het ondersteunt tot 150 kg.

Ergonomisch ontwerp
Gemaakt in samenwerking met onze wereldwijde partners van esport-professionals, brengt de HERO ST een geoptimaliseerde ergonomie met zich mee, waardoor comfort de hoogste prioriteit heeft gedurende langere perioden. Met de speciaal ontworpen rugleuning die zich aanpast aan de natuurlijke kromming van de wervelkolom, helpt het om het gewicht van de gebruiker beter te verdelen, met behoud van maximaal comfort.

• De hoofdsteun van traagschuim maakt een extra kussen overbodig
• Ontworpen om je rug perfect te ondersteunen voor ultiem comfort
• Verstelbare lendensteun en schommelmechanisme

De perfecte positie voor elke gebruiker
Nu je op de HERO ST van noblechairs hebt gezeten en deze hebt aangepast aan je persoonlijke voorkeuren, is dit het perfecte moment om de nieuwe lendensteun uit te proberen. Naast een hoogteverstelling van 10 cm biedt de zitting bovendien een handig schommelmechanisme .

Hierdoor kan de hele HERO ST-gamingstoel tot 11° kantelen. De rugleuning kan ook tussen 90° en 125° worden versteld . De stoel wordt ook geleverd met twee comfortabele kussens die het ontwerp van deze gamestoel completeren, waardoor hij perfect is voor esports-kampioenen.

Uitzonderlijke 4D-armleuningen
Met een groter oppervlak gecombineerd met een uitgebreid scala aan bewegingsmogelijkheden, bieden de 4D-armleuningen van noblechairs een verscheidenheid aan posities, zodat u de perfecte houding kunt vinden. Onze polyurethaan armleuningen zijn verstelbaar op vier assen en bieden een subtiel gestructureerd oppervlak, ontworpen om een ??balans te vinden tussen zachtheid en de juiste hoeveelheid grip voor de meest intense gamesessies.

• Hoogte-, diepte-, hoek- en afstandsaanpassingsopties
• Polyurethaan biedt een balans tussen zachtheid en grip
• Extra groot voor extra ondersteuning

Producteigenschappen Noblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart

Design

Kleur
Zwart
Armsteun

Kenmerken

Serie
HERO ST
Materiaal
Kunstleer
Max. draaggewicht
150 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
27.50 kg

Aanvullende producten voor Noblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart

Artnr Omschrijving Ga Prijs
200978 Arozzi Vloermat, Groen 24 € 55,00
229031 Deltaco Gaming 3" RGB verlichte wielen 60 € 24,95
249281 Deltaco Gaming GAM-157-P 3" Wielen, 5 stuks, Zwart 60 € 24,90

Gerelateerde artikelgroepen Noblechairs HERO ST Gaming stoel, Zwart

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.