Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

iiyama Alles-in-een conferentiebar

227466
iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1iiyama Alles-in-een conferentiebar | UC CAM120ULB-1
Beoordeling
Artikelnummer227466
FabrikantcodeUC CAM120ULB-1
EAN code4948570032983
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 449,00

€ 371,07 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de iiyama Alles-in-één conferentiebar vereenvoudig je vergaderingen met één enkele collaboratieoplossing uitgerust met een 12MP camera, 6-array microfoon en 8W speakerphone. Intelligente gezichtsherkenning, auto-tracking en spraaklokalisatie zorgen voor een vlekkeloze vergaderervaring, terwijl in- en uitzoomen en 3 voorinstellingen voor cameraposities kunnen worden bediend met de afstandsbediening.

Gezichtsveld van 120°
Het gezichtsveld betekent het waarneembare gebied dat door de cameralens kan worden gezien. Het vertaalt zich direct naar hoeveel van je vergaderruimte zichtbaar zal zijn voor de deelnemers die op afstand deelnemen. Een 120 graden FoV is de juiste oplossing voor de meeste standaard vergaderruimtes.

Auto-framing
Met intelligente gezichtsherkenning en stemlokalisatie volgt de camera wie er aan het woord is en schakelt soepel tussen presentatoren, automatisch aangepast aan de locatie en aantal deelnemers. Het herkent en zoomt niet alleen in op deelnemers aan de vergadering, maar volgt ook sprekers terwijl ze door de ruimte bewegen.

Voorinstellingen camerapositie
Drie vooraf gedefinieerde camera-presets gecombineerd met 5x digitale zoom zorgen voor een onmiddellijke start van een vergadering. Richt de camera gewoon op het gewenste brandpunt, sla het op en selecteer indien nodig met één knop één van de opgeslagen opties.

Geluid van studiokwaliteit
Een microfoon met 6 elementen, een 8W-speakerphone met adaptieve echo-onderdrukking, automatische tracking, ruisonderdrukking, automatische versterkingsregeling en na-galm leveren heldere, hoogwaardige audio zonder achtergrondruis of vervorming.

Eenvoudige installatie
Naadloze verbinding via een USB-kabel. De webcam is direct operationeel na aansluiting.

Compatibiliteit
Deze camera is compatibel met alle vergadersoftware van je keuze en werkt probleemloos met Zoom, Skype, Microsoft Teams en andere conferentieprogramma's.

Producteigenschappen iiyama Alles-in-een conferentiebar

Prestatie

Ruisonderdrukking

Design

Kleur
Zwart

Gewicht en omvang

Hoogte
76 mm
Breedte
462 mm
Diepte
93 mm
Gewicht
1000 g

Camera

Megapixels
12 MP
Maximale beeldsnelheid
30 fps

Lenssysteem

Digitale zoom
5 x
Zoomcapaciteit

Video

Maximale videoresolutie
3840 x 2160 Pixels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.