Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Beyerdynamic DT 1990 PRO

229589
Beoordeling
Artikelnummer229589
Fabrikantcode43000054
EAN code4010118710490
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 593,00

€ 490,08 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met deze DT 1990 Pro van Beyerdynamic heeft een van de beste audio ervaringen door:

Duurzaamheid en Comfort
Met de DT 1990 pro krijgt u in alle opzichten een zeer indrukwekkende hoofdtelefoon. De constructie van deze koptelefoon is stevig dankzij de de premium materialen die er gebruikt zijn. Door de hoge kwaliteit van materiaal is de comfort hoog door de grote zachte kusssens met traagschuim die om de oren gaan en de grote hoofdband voor maximaal comfort.

Audio kwalitiet
Door de Tesla drivers krijg je een breed, dynamisch, en een zo realistisch mogelijk geluid. Deze speakers zijn neutraal getuned met een zachte bass roll off en een bright high end. Dat deze hoofdtelefoon bedoeld is om kilometers te maken in de studio is duidelijk aan de specificaties te merken. De DT 1990 Pro beschikt over een indrukwekkend frequentiebereik van 5 Hz tot 40 kHz.

Accesoires
Niet alleen dat, bij de hoofdtelefoon worden genoeg accessoires meegeleverd dat je verzekerd bent van jaren luisterplezier. De extra accessoires betreffen: twee paar velour oorkussens met verschillende geluidskarakteristieken, twee paar kabels van 3 meter recht en gekruld en een premium hardcase.

Versterker
Om de hoofdtelefoon aan je muziekbron te verbinden kan gebruik maken van de twee meegeleverde kabels, voorzien van een mini-XLR connector om deze aan de hoofdtelefoon aan te sluiten en een 3.5 mm mini stereo jack connector om je muziekbron aan te sluiten. Let er wel op dat de nominale impedantie van de hoofdtelefoon 250 Ohm betreft, en je dus een hoofdtelefoonversterker nodig hebt om de hoofdtelefoon aan te sluiten op bijvoorbeeld je smartphone of tablet.

Producteigenschappen Beyerdynamic DT 1990 PRO

Kenmerken

Type product
Hoofdtelefoons
Positie speakers koptelefoon
Circumaural
Impedantie
250 Ohm
3,5mm-connector
Microfoontype
Niet beschikbaar
Aanbevolen gebruik
Muziek
Lengte snoer
5.00 m
Draagwijze
Hoofdband

Hoofdtelefoon

Maximum input vermogen
200 mW
Frequentiebereik koptelefoon
5 - 40000 Hz

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde Audio adapters
6,3 mm
Meegeleverde kabels
Audio (3,5 mm)

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.