Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Optoma DW322 data projector

229769
Beoordeling
Artikelnummer229769
FabrikantcodeE9PX7D701EZ3LR
EAN code5055387664821
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 496,00

€ 409,92 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Optoma DW322 is een heldere projectieoplossing ontworpen voor vergaderzalen en klaslokalen. Met een indrukwekkende helderheid van 3800 ANSI lumen levert deze projector levendige presentaties in HD-kwaliteit, geschikt voor gebruik op elk moment van de dag. De WXGA-resolutie van 1280x800 zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden.

De projector biedt eenvoudige connectiviteit met HDMI, VGA en USB power, waardoor het gemakkelijk is om verschillende bronnen aan te sluiten. Daarnaast beschikt de DW322 over een krachtige 10W-luidspreker voor helder en krachtig geluid.

Met zijn draagbare en lichtgewicht ontwerp is de Optoma DW322 gemakkelijk te verplaatsen en te installeren. Bovendien heeft het keystone-correctie (verticaal) tot 40°, waardoor het eenvoudig is om de projectie aan te passen voor optimale beeldkwaliteit. Met energiebesparende functies en een lange levensduur van de lamp biedt deze projector een kosteneffectieve oplossing voor presentaties.

Gerelateerde artikelgroepen Optoma DW322 data projector

Projector Accessoires
Klik hier voor Projector Accessoires
 
Projectorlampen
Klik hier voor Projectorlampen
 
Projectieschermen
Klik hier voor Projectieschermen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.