Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Corsair HS65 draadloze Gaming Headset

230083
Corsair HS65 draadloze Gaming Headset | CA-9011285-EUCorsair HS65 draadloze Gaming Headset | CA-9011285-EUCorsair HS65 draadloze Gaming Headset | CA-9011285-EUCorsair HS65 draadloze Gaming Headset | CA-9011285-EU
Beoordeling
Artikelnummer230083
FabrikantcodeCA-9011285-EU
EAN code0840006657941
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Corsair HS65 Wireless Gaming headset is een geavanceerde en veelzijdige gaming headset die draadloos 2,4 GHz audio biedt met lage latentie en Bluetooth-functionaliteit. Met deze headset kun je genieten van hoogwaardige audio zonder kabels, met een bereik tot 15 meter en een batterijduur tot wel 24 uur. De Bluetooth-ondersteuning maakt het ook mogelijk om de headset te gebruiken met mobiele apparaten en meer.

De constructie van de Corsair HS65 Wireless is versterkt met lichtgewicht aluminium, waardoor de headset duurzaam en comfortabel is voor langdurig gebruik. De verstelbare kunstleren oorschelpen met traagschuim zorgen voor een comfortabele pasvorm, wat ideaal is voor urenlang gamen.

De headset beschikt over aangepaste 50 mm neodymium-audiodrivers, wat zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit met een groot bereik, zodat je alle details in je games kunt horen. De omnidirectionele microfoon zorgt ervoor dat je stem luid en duidelijk overkomt, en de flip-to-mute-functie biedt privacy wanneer je dat nodig hebt.

Met de SonarWorks SoundID-technologie kun je het geluid van de headset aanpassen aan je persoonlijke audiovoorkeuren. Dit, samen met de krachtige Corsair iCUE-software, geeft je volledige controle over de audio-instellingen, zoals de equalizer en meerkanaals 7.1 Surround Sound.

De headset is uitgerust met handige audiobediening op de oorschelp, zodat je gemakkelijk de audio kunt aanpassen zonder je game te hoeven onderbreken. Bovendien is de HS65 Wireless voorzien van Dolby Audio 7.1 Surround Sound op pc en Mac, wat een meerkanaals audio-ervaring mogelijk maakt voor een meeslepende game-ervaring.

Al met al biedt de Corsair HS65 Wireless Gamingheadset een uitstekende geluidskwaliteit, comfortabele pasvorm en handige functies, waardoor het een ideale keuze is voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige gaming headset.

Producteigenschappen Corsair HS65 draadloze Gaming Headset

Design

Kleur
Zwart
Wireless

Hoofdtelefoon

Gevoeligheid koptelefoon
114 dB
Frequentiebereik koptelefoon
20 - 20000 Hz
Soort magneet
Neodymium
Diameter van de luidspreker
50 mm

Microfoon

Microphone direction type
Omnidirectioneel
Gevoeligheid Microfoon
-41 dB
Frequentie microfoon
100 - 10000 Hz
Microphone input impedance
2200 Ohm

Netwerk

Bluetooth

Kenmerken

Positie speakers koptelefoon
Circumaural
Aanbevolen gebruik
Gamen
Connectiviteitstechnologie
Draadloos
Impedantie
32 Ohm
Microfoontype
Boom
Snoerlengte
1.80 m
Draagwijze
Hoofdband

Gewicht en omvang

Gewicht
288 g

Gerelateerde artikelgroepen Corsair HS65 draadloze Gaming Headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.