Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SteelSeries Stratus+ Gaming Controller

230136
SteelSeries Stratus+ Gaming Controller | 69076
Beoordeling
Artikelnummer230136
Fabrikantcode69076
EAN code5707119048712
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 95,00

€ 78,51 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De SteelSeries Stratus+ controller is geoptimaliseerd voor draagbaar gamen op Android- en Chromebook-apparaten. Hij is uitgerust met een verstelbare, slanke telefoonhouder om comfortabel te gamen. Sluit je controller naadloos aan op elk Android- of Chromebook-apparaat met energiezuinige Bluetooth LE, of op elke Windows-pc via een USB-C naar A-aansluiting. Wanneer gebruik wordt gemaakt van Bluetooth LE-technologie, gaat de ingebouwde lithium-ion-accu tot 90 uur mee. Laad je Stratus+ gemakkelijk op met een USB-C naar A-aansluiting. De ALPS analoge thumbsticks zijn ontworpen voor maximale controle en hebben klikbare L3/R3-knoppen voor meer invoeropties voor een breed scala aan games. Nieuwe Hall-effect magnetische sensoren bieden een beter trigger-gevoel voor een leven lang precisie en constante soepelheid.

Telefoonhouder met slank profiel
De unieke slanke telefoonhouder past zich aan vrijwel elke Android-telefoon aan. Stel het snel en eenvoudig in met de ultieme Android-gamingcontroller en game voor glorie.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.