Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AXAGON CLR-M2FAN active fan, M.2 SSD

230456
AXAGON CLR-M2FAN active fan, M.2 SSD | CLR-M2FANAXAGON CLR-M2FAN active fan, M.2 SSD | CLR-M2FAN
Beoordeling
Artikelnummer230456
FabrikantcodeCLR-M2FAN
EAN code8595247906588
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 24,00

€ 19,83 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De AXAGON CLR-M2FAN heeft een koperen koellichaam met ventilator voor perfecte koeling van krachtige M.2 SSD-schijven, met name NVMe. Het universele koellichaam kan worden gebruikt voor M.2-kaarten met een afmeting van 22 x 80 mm. De meegeleverde thermisch geleidende pads maken installatie van een koellichaam mogelijk voor alle enkelzijdige en dubbelzijdige M.2 SSD-schijven.

De geribbelde koperen koellichaamkern met aluminium behuizing is 8,6 mm hoog. In de behuizing bevindt zich een ventilator met PWM-snelheidsregeling, die met een 4-pins voedingsconnector op het moederbord van de computer is aangesloten. De ventilatorsnelheid kan automatisch worden geregeld op temperatuur, om energie te besparen of om geluid te verminderen.

Het koperen koellichaam met ventilator samen met de metalen beugel helpt bij een optimale afvoer van warmte die wordt gegenereerd tijdens de werking van de M.2 SSD. Het verlaagt ook de temperatuur van de aandrijving met maximaal 30°C. Dit verlengt de levensduur van de M.2 SSD en voorkomt schijfvertraging, het zogenaamde "Thermal Throttling".

Het koellichaam kan niet alleen met M.2 AXAGON-adapters worden gebruikt, maar ook met M.2 (NGFF)-slots op moederborden enz. Dankzij het metalen frame voert het koellichaam de warmte van beide zijden van de M.2-schijf af en bereikt maximale koelefficiëntie.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.