Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1

230850
Axagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SAAxagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1 | EEM2-SA
Beoordeling
Artikelnummer230850
FabrikantcodeEEM2-SA
EAN code8595247906489
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De externe aluminium behuizing AXAGON EEM2-SA met USB 3.2 Gen1-interface is ontworpen voor SATA M.2 SSD-schijven. De USB Micro-B-connector op de doos en de meegeleverde USB Micro-B -> USB-A-kabel zorgen voor een betrouwbare verbinding met de computer.

Het geribbelde ontwerp en de metalen behuizing zorgen voor een zeer goede koeling van de geplaatste M.2 SSD-schijf. Dit verlengt de levensduur en voorkomt tevens dat de schijf vertraagt, het zogenaamde "Thermal Throttling". De robuuste boxbody zorgt ook voor voldoende schijfbescherming.

Dankzij de SATA 6G-interface met UASP-ondersteuning kunt u genieten van de snelheid van moderne SSD-schijven. TRIM-ondersteuning om geleidelijke achteruitgang van SSD-prestaties in de loop van de tijd te verminderen. S.M.A.R.T lezen informatie die de status van de schijf controleert.

SATA M.2 SSD-schijven kunnen in de externe doos worden gebruikt. Het voordeel is de eenvoudige montage van vier verschillende lengtes SSD-kaarten - 30, 42, 60 en 80 mm. M.2-kaarten kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig zijn. De doos beperkt de capaciteit van de geplaatste SSD niet.

Schroefloze opening van de doos vergemakkelijkt de montage en demontage van de M.2 SSD-schijf. Schijfvervanging is snel en eenvoudig, waardoor de gebruiksmogelijkheden van de box worden uitgebreid, b.v. voor datamigratie, testen, etc.

Door de M.2 SSD in de doos te plaatsen creëer je eenvoudig een snelle compacte externe schijf. De box kan worden gebruikt met computers en notebooks, maar ook met mobiele telefoons en tablets met OTG-ondersteuning.

Producteigenschappen Axagon EEM2-SA USB micro-B 3.2 Gen 1

Kenmerken

Aantal slots
1
USB Powered
UASP-ondersteuning
Ja

Design

LED-indicatoren
Ja

Kenmerken

Materiaal
Metaal

Design

Kleur
Grijs

Prestatie

Opslag schijfgrootte
M.2

Aansluitingen

USB-connectortype
Micro-USB B, USB Type-A
USB Versie
3.2 Gen 1

Energie

Type stroombron
USB

Gewicht en omvang

Hoogte
14 mm
Breedte
116 mm
Diepte
39 mm
Gewicht
47 g

Processor

Type
SDD-behuizing

Geheugen

Overdrachtssnelheid
5 Gbit/s

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.