Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Targus Folding Ergo toetsenbord US

230856
Targus Folding Ergo toetsenbord US | AKF003USTargus Folding Ergo toetsenbord US | AKF003USTargus Folding Ergo toetsenbord US | AKF003USTargus Folding Ergo toetsenbord US | AKF003USTargus Folding Ergo toetsenbord US | AKF003US
Beoordeling
Artikelnummer230856
FabrikantcodeAKF003US
EAN code5051794034158
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 53,00

€ 43,80 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Als u op zoek bent naar innovatief design en hoogwaardig vakmanschap, levert Targus een draadloos opvouwbaar toetsenbord, de Targus Folding Ergo een lichtgewicht apparaat in zakformaat met een ergonomisch ontwerp met gesplitst toetsenbord, handige apparaatconnectiviteit, betrouwbare en batterijbesparende draadloze Bluetooth 5.1-technologie en een oplaadbare batterij van 100 mAh waarmee u uren achter elkaar kan werken. Kies het opvouwbare ergonomische toetsenbord van Targus als aanvulling op uw workflow onderweg.

Ondanks het opvouwen tot het formaat van een smartphone, beperkt het ultracompacte ontwerp van dit draadloze opvouwbare toetsenbord de functionaliteit niet. Het slaagt erin om een ergonomische lay-out in te pakken die is ontworpen voor lange typesessies en connectiviteit met meerdere apparaten voor maximaal 3 apparaten. Voor gemak en gemak bevat het ook een automatische aan/uit-functie met magnetische sluiting, evenals indicatoren op het toetsenbord voor batterijduur en connectiviteit.

Een van de grootste kenmerken is echter de DefenseGuardT antimicrobiële bescherming. Geniet van een schoner werkoppervlak doordrenkt met een antimicrobieel additief dat de hele levensduur van dit opvouwbare ergonomische toetsenbord meegaat. Het onderscheidt zich van andere antimicrobiële oplossingen zoals sprays en coatings, die na verloop van tijd wassen en slijten.

Targus investeert in het uitrusten van de technologie en uitrusting die u nodig heeft voor uw werk, zowel onderweg als op kantoor. Dat betekent laptoptassen, draadloze opvouwbare toetsenborden, tablethoezen en meer, allemaal ontworpen voor jou en je workflow.

Producteigenschappen Targus Folding Ergo toetsenbord US

Toetsenbord kenmerken

Toetsenbordindeling
QWERTY
Taal toetsenbord
US International
Numeriek toetsenblok

Design

Backlight

Kenmerken

Aansluiting
RF draadloos + Bluetooth

Aanvullende producten voor Targus Folding Ergo toetsenbord US

Artnr Omschrijving Ga Prijs
192810 Gembird spuitbus met perslucht, 600 ml 12 € 8,99

Gerelateerde artikelgroepen Targus Folding Ergo toetsenbord US

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
Schoonmaakproducten
Klik hier voor Schoonmaakproducten
 
Game Toetsenborden
Klik hier voor Game Toetsenborden
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.