Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

EPOS CEHS SN 02

232713
Beoordeling
Artikelnummer232713
Fabrikantcode1000744
EAN code5714708005452
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 115,00

€ 95,04 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verbeter je Communicatie-ervaring met de EPOS CEHS SN 02

Compatibiliteit: De EPOS CEHS SN 02 is compatibel met een breed scala aan EPOS-headsets en verschillende telefoons van merken zoals Siemens, Unify, en Gigaset, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor zakelijke communicatie.

Handenvrije Communicatie: Met de EPOS CEHS SN 02 kun je handsfree communiceren, waardoor je efficiënter kunt multitasken tijdens telefoongesprekken en meer bewegingsvrijheid hebt.

Hoogwaardige Geluidskwaliteit: Geniet van heldere en duidelijke geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken, waardoor de communicatie met klanten en collega's wordt verbeterd.

Eenvoudige Installatie: De EPOS CEHS SN 02 is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder dat er extra software of configuratie nodig is.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Deze headset-adapter is gebouwd om lang mee te gaan en biedt betrouwbare prestaties voor dagelijks gebruik in veeleisende zakelijke omgevingen.


Verbeter je zakelijke communicatie-ervaring met de EPOS CEHS SN 02 en geniet van handsfree communicatie van hoge kwaliteit.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.