Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lenovo Go Wired Speakerphone

233296
Lenovo Go Wired Speakerphone | 4XD1C82055Lenovo Go Wired Speakerphone | 4XD1C82055Lenovo Go Wired Speakerphone | 4XD1C82055Lenovo Go Wired Speakerphone | 4XD1C82055Lenovo Go Wired Speakerphone | 4XD1C82055
Beoordeling
Artikelnummer233296
Fabrikantcode4XD1C82055
EAN code0195713461009
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 81,00

€ 66,94 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Lenovo Go Wired Speakerphone brengt conferenties en audio op ondernemingsniveau naar het externe personeel. In één draagbare plug-and-play-oplossing kunt u natuurlijke telefonische vergaderingen houden, geoptimaliseerd door geavanceerde voice-first algoritmen. En met Teams Certified-technologie kunt u gerust zijn, wetende dat u het meeste uit uw favoriete UC-platform kunt halen.

Vergaderen op afstand, gemakkelijk gemaakt

De Lenovo Go Wired Speakerphone biedt u zakelijke conferenties en audio, waar u ook moet werken. Dit draagbare plug-and-play-apparaat is voorzien van geavanceerde voice-first algoritmen en omgevingsruisonderdrukkingstechnologie en is Microsoft Teams-gecertificeerd en compatibel met andere UC-platforms, waardoor gesprekken altijd naadloos verlopen.

Het is alsof iedereen in dezelfde kamer zit

Met spraakversterkende, omnidirectionele microfoons en geavanceerde audiotechnologie, inclusief onderdrukking van omgevingsgeluid en akoestische echocontrole, ervaar je vergaderen op afstand net zo goed als het echte werk.

Net zo eenvoudig als plug, play, call

Ontworpen om overal vandaan te vergaderen, met draagbare plug-and-play-mogelijkheden en naadloze pc-ondersteuning. Als je klaar bent met bellen, stop je de kabel gewoon netjes in het basisstation.

Intuïtief eenvoudig, volkomen praktisch

Het bedieningspaneel is vanaf het begin een fluitje van een cent en beschikt over een speciale Microsoft Teams-knop, tactiele aanraaktechnologie en een reeks operationele LED-indicatoren.

Producteigenschappen Lenovo Go Wired Speakerphone

Speakers

Frequentie bereik
140 - 20000 Hz

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zwart

Verpakking

Gewicht verpakking
447 g
Hoogte verpakking
129 mm
Diepte verpakking
89 mm

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB type-C

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gerelateerde artikelgroepen Lenovo Go Wired Speakerphone

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.