Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Zone Vibe 100 off white

233406
Beoordeling
Artikelnummer233406
Fabrikantcode981-001219
EAN code5099206103948
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 134,00

€ 110,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
VIND JE EIGEN WEG
Waarom genoegen nemen met saai? Druk je unieke gevoel voor stijl uit met de Logitech Zone Vibe 100 draadloze hoofdtelefoons. Compatibel met veelgebruikte platforms voor videovergaderingen die u dagelijks gebruikt. Uitstekende audio voor werktijd en downtime. Gemaakt met 25% post-consumer gerecycled plastic voor een duurzamere toekomst.

ONTWORPEN VOOR WERK EN SPEL
Je bent levendig, veelzijdig - niet eendimensionaal. Zone Vibe 100 laat je jezelf zijn op het werk en thuis. Klap de microfoonarm naar beneden als je serieus bezig bent, stop hem weg voor films en muziek.

EENVOUDIGE VIDEOVERGADERINGEN VANUIT HUIS
Werk vanuit huis zonder iets te missen. Compatibel met populaire vergader- en belplatforms maakt het gemakkelijk om aan elke vergadering deel te nemen. Een flip-to-mute microfoon met ruisonderdrukking minimaliseert achtergrondgeluiden, zodat je duidelijk verstaanbaar bent.

Trakteer uzelf op meeslepende audio
Dompel jezelf onder in het sonische plezier van 40 mm-luidsprekers die vol, rijk geluid produceren. Breng muziek en vergaderingen tot leven met diepe bassen, heldere hoge tonen en weinig vervorming.

KRIJG TOTALE DRAADLOZE VRIJHEID
Beweeg vrij door uw kantoor of huis en blijf verbonden met multipoint Bluetooth®. Krijg tot 20 uur luistertijd en 18 uur gesprekstijd met een volledige lading. De batterijduur kan variëren, afhankelijk van gebruikers en computeromstandigheden. Lage batterij? Sluit 5 minuten aan om tot een uur luistertijd te krijgen.

MINDER GEWICHT. MEER COMFORT.
De Zone Vibe 100 is lichter dan de meeste over-het-oor-koptelefoons en levert geweldige prestaties in een headset die je urenlang kunt dragen. De afbeelding is ter illustratie en kan afwijken van het daadwerkelijke product. en zachte gebreide stof bieden urenlang zalig comfort.

EENVOUDIGE BEDIENING BINNEN HANDBEREIK
Bedieningselementen zijn handig aan beide zijden van de headset geplaatst voor het afspelen en pauzeren van muziek, het starten en beëindigen van oproepen, het aanpassen van het volume en Bluetooth-koppeling.

Producteigenschappen Logitech Zone Vibe 100 off white

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Netwerk

Bluetooth

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.