Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus PRO WS W790-ACE

233594
Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0Asus PRO WS W790-ACE | 90MB1C70-M0EAY0
Beoordeling
Artikelnummer233594
Fabrikantcode90MB1C70-M0EAY0
EAN code4711387078174
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 953,00

€ 787,60 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Het werkstation-moederbord uit de Pro WS W790-serie is behendig op maat gemaakt voor creatieve professionals, ontwikkelaars en ingenieurs en ontketent de dominante prestaties van de nieuwste Intel Xeon-processors, met CPU- en geheugenoverklokmogelijkheden. Met een geoptimaliseerde memory trace layout, geavanceerd power stage design, server-grade IPMI remote management, en ultrasnelle PCIe 5.0 en netwerkconnectiviteit, combineert de Pro WS W790-serie compromisloze techniek met ongelooflijke esthetiek.

ASUS W790-moederborden gaan verder dan het gewone met een nauwgezet gecultiveerde verzameling hardwarevalidaties om ervoor te zorgen dat uw workstation-build een grote verscheidenheid aan geheugen, koeler, chassis, PSU en andere apparaten ondersteunt.

De Pro WS W790-ACE beschikt over vijf PCIe 5.0 x16-slots voor krachtige grafische kaarten, waardoor verbeterde prestaties mogelijk zijn voor professionele ontwerp-, modellerings-, simulatie- en renderingtoepassingen.

De Pro WS W790-ACE ondersteunt 4-kanaals 2DPC DDR5 RDIMM ECC-geheugen, waardoor gegevenscorruptie automatisch kan worden gedetecteerd en gecorrigeerd, waardoor de kans op systeemcrashes wordt verkleind. Dit moederbord is doordrenkt met een opzettelijke geheugentraceringslay-out en maakt overklokken van DDR5-geheugen met maximale snelheden mogelijk om betere geheugenprestaties te bieden voor een breed scala aan workloads.

De Pro WS W790-ACE heeft twee M.2-sleuven die zijn bedraad voor PCIe 4.0-bandbreedte. Makers die met enorme videobestanden werken, kunnen meerdere NVMe-schijven in een RAID-formatie samenstellen voor enorme I/O-bandbreedte en naadloos afspelen in hun bewerkingsposities. Twee van deze M.2-sleuven rusten onder speciale koellichamen om SSD-throttling onder zware belasting te voorkomen, en ze zijn voorzien van ASUS Q-Latch voor eenvoudige schijfinstallatie en -vervanging.

Om nog meer supersnelle opslag aan te sluiten, kunt u met on-board SlimSAS-sleuven industriële SSD's aansluiten - om nog maar te zwijgen van server- en netwerkapparatuur - via de snelle PCIe 4.0/PCIe 3.0-interface.

Dit moederbord ondersteunt beheer op afstand met de ASUS IPMI-uitbreidingskaart, wat de voordelen biedt voor toepassingen die vragen om krachtige systemen, maar toch voldoende en op afstand de systeemstatus bewaakt en in staat is om real-time probleemoplossing te bieden. Beheerders kunnen op afstand communiceren met clientapparaten om corrigerende maatregelen te nemen, zoals het resetten of uit- en weer inschakelen van een systeem.

De Pro WS W790-ACE wordt geleverd met ASUS Control Center Express - real-time IT-bewakings- en beheersoftware die is ontworpen voor bedrijven en die de productiviteit verbetert en de beveiliging verbetert, en ongeautoriseerde toegang en datalekken helpt voorkomen.

Gebruikers kunnen een BIOS-bestand op een FAT32-geformatteerde USB-drive plaatsen en deze eenvoudig aansluiten op de USB BIOS FlashBackT-poort en op een knop drukken om de (UEFI) BIOS bij te werken. Updates kunnen worden uitgevoerd, zelfs als er geen geheugen of CPU aanwezig is.

SafeSlot is een PCIeŽ-slot dat opnieuw is ontworpen door ASUS om optimale hechtings- en afschuifweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap met behulp van een nieuw invoegvormproces, versterkt SafeSlot de sleuf met metaal voor verbeterde sterkte en duurzaamheid.

De ASUS Pro WS W790-serie is geoptimaliseerd voor 24 uur per dag gebruik en is getest bij temperaturen tot 45 °C en een luchtvochtigheid tot 80% om te garanderen dat hij in verschillende omgevingen kan gedijen.

Algemene aanvullende producten

Intel Server (4) Server modules (2) Processorkoelers (6)
Server Behuizingen (1)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.