Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Targus 65W multiport travel adapter

233914
Targus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GLTargus 65W multiport travel adapter | APA803GL
Beoordeling
Artikelnummer233914
FabrikantcodeAPA803GL
EAN code5051794042368
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 55,00

€ 45,45 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Door gebruik te maken van dynamische GaN-technologie, biedt de Targus® 65W GaN-wandoplader het ultieme laadvermogen in een klein pakket en laadt sneller op, werkt koeler en gaat langer mee dan traditionele opladers. Uitgerust met 1 USB-C®-poort (met een enkele poort tot 65 W) en 1 USB-A-poort met snellaadmogelijkheden die 18 W ondersteunen, kan deze oplader worden aangesloten op twee apparaten, zodat je tegelijkertijd je laptop en telefoon kunt opladen. En omdat GaN-opladen efficiënter is in energieoverdracht, verbruikt het minder energie, zodat je kunt rekenen op koeler en veiliger opladen. Zoals alle Targus-producten voldoet deze oplader aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen en voldoet hij aan de UL-vereisten.

Of je nu op kantoor, in de lobby of in de luchthavenlounge werkt, het is van essentieel belang om opgeladen te zijn voor de reis. Deze oplader is reisvriendelijk en wordt geleverd met verwisselbare stekkers die compatibel zijn met stopcontacten in meer dan 140 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Europa en Australië. Dankzij de lichtgewicht structuur en het slanke, compacte ontwerp neemt de oplader weinig ruimte in beslag. De US-stekker heeft opvouwbare tanden waardoor hij onderweg gemakkelijk in je aktetas of rugzak kan worden geschoven.

Producteigenschappen Targus 65W multiport travel adapter

Kenmerken

Snelle oplaadtechnologie
Power Delivery

Energie

Maximaal vermogen
65 W
Type stroombron
AC

Gewicht en omvang

Hoogte
72 mm
Diepte
32 mm
Gewicht
250 g
Breedte
71 mm

Poorten & interfaces

Aantal USB 2.0 poorten
1

Design

Kleur
Zwart

Aansluitingen

Aantal USB-C poorten
1

Gerelateerde artikelgroepen Targus 65W multiport travel adapter

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.