Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Noblechairs Black Panther Kussenset

234178
Noblechairs Black Panther Kussenset | NBL-SP-PST-026Noblechairs Black Panther Kussenset | NBL-SP-PST-026
Beoordeling
Artikelnummer234178
FabrikantcodeNBL-SP-PST-026
EAN code4251442509439
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 84,00

€ 69,42 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Kussenset van traagschuim in de Black Panther-editie
Wees voorbereid om comfortabel te zitten met de Noblechairs Pillow Set MARVEL's Black Panther Edition. Geïnspireerd door Vibranium, ondersteunen de kussens uw nek- en lendenstreek en verbeteren ze elke zithouding van onze serie noblechairs dankzij hun vulling van traagschuim. Geniet van hogere ergonomie, het grootste comfort en breng elke stoel naar een hoger niveau met de stijlvolle ontwerpen. Het nekkussen is geïnspireerd op het donkere masker van MARVEL'S Black Panther, terwijl het lendenkussen is voorzien van illustraties van de rondsluipende Avenger.

Comfort van traagschuim
De set bestaat uit zowel een kleiner nekkussen als een groter lendenkussen en laat je zelfverzekerd zitten, wetende dat je de beste ondersteuning krijgt. Door het zachte en flexibele ontwerp dankzij de kern van traagschuim, geven de kussens een uitgebreide ondersteuning aan uw rug zonder hun vorm te verliezen - zelfs over een lange periode. Het pluche nekkussen is voorzien van een elastische band waarmee u de perfecte positie en maximaal comfort kunt vinden op al onze noblechairs-series.

Verbeter je Wakanda-troon
Niets zal uw ervaring met onze Noblechairs-serie beter verbeteren dan de Noblechairs Memory Foam Pillow Set. Met de MARVEL's Black Panther Edition kun je je favoriete MARVEL Avenger in stijl vieren. Met het epische ontwerp van MARVEL's Black Panther's masker op het nekkussen in opvallend zwart, geaccentueerd door dieppaarse lijnen, laat dit iedereen weten dat er niet met je geknoeid moet worden. Samen met het lendenkussen, met zijn rijke zwarte en intense weergave van de koning van Wakanda, is uw stoel klaar voor elke situatie.

Gerelateerde artikelgroepen Noblechairs Black Panther Kussenset

Game stoelen
Klik hier voor Game stoelen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.