Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Playseat Sensation PRO, Sim Platform

234350
Playseat Sensation PRO, Sim Platform | R.AC.00252Playseat Sensation PRO, Sim Platform | R.AC.00252Playseat Sensation PRO, Sim Platform | R.AC.00252
Beoordeling
Artikelnummer234350
FabrikantcodeR.AC.00252
EAN code8717496872715
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 188,00

€ 155,37 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voor nog meer racesensatie dagen we je uit je Sensation PRO nog meer op te voeren, zodat het een echte rally of GT auto lijkt. Als het je wat lijkt, ga dan voor de Playseat® Sensation PRO - Sim Platform. Hiermee kun je een versnellingspook of handrem op de ideale hoogte monteren. Plaats hem links. Het is precies het juiste moment om een uitdaging aan te gaan. Je bent er klaar voor. Je zit gefocust in een supersterke en stabiele cockpit. De rest is aan jou. Pak die overwinning.

Volledig verstelbaar en compatibel
Gelukkig is het heel simpel om je ideale race-ervaring te creëren. Dat komt omdat de Playseat® Sensation PRO - Sim Platform volledig verstelbaar is. Plaats je versnellingspook of handrem waar je het het beste lijkt. De monteerplaat is geregeld voor je. De rest is aan jou. Natuurlijk is de platform compatibel met alle versnellingspoken en handremmen op de markt (Logitech, Thrustmaster, Fanatec etc.) en met welke opstelling dan ook.

Opmerking
Links of rechts? Nu beslissen a.u.b. Waarom? De Playseat® Sensation PRO - Sim Platform LINKS kan alleen aan de linkerkant van je Sensation PRO worden bevestigd. Links op links. Je hebt het door. Beide platformen worden los verkocht.

Gerelateerde artikelgroepen Playseat Sensation PRO, Sim Platform

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Flightsim Hardware
Klik hier voor Flightsim Hardware
 
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.