Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Bosch Smart Home Controller II

234937
Beoordeling
Artikelnummer234937
Fabrikantcode8750002101
EAN code4062321635862
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 114,00

€ 94,21 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Bosch Smart Home Controller II Controller, Centrale



De Bosch Smart Home Controller II maakt het gebruik van de Bosch Smart Home-apparaten* en geselecteerde partnerapparaten via het draadloze protocol ZigBee en via uw thuisnetwerk mogelijk en is voorbereid op de internationale Smart Home-standaard van matter. Als basis van het Bosch Smart Home-systeem bundelt hij alle centrale informatie, verbindt hij alle apparaten en maakt zo de functies van de apparaten mogelijk. Deze kunnen via de app, via spraak of ook scenario's en automatiseringen worden bediend en bestuurd. Voor de hoogste gegevensbeveiliging slaat de krachtige Smart Home Controller II standaard alle gegevens lokaal op en geeft bovendien volledige controle bij cloudgebaseerde partnerdiensten. Ook bij toegang op afstand wordt de communicatie tussen de controller en de app dankzij de modernste codering beschermd. Via regelmatige updates krijgt de controller steeds meer functies en maakt de Smart Home nog slimmer. * Werkt met Bosch Smart Home-apparaten van de generatie II en buitensirene, bewegingsmelder, Twinguard, Twist, watermelder en tussenstekker Kompakt De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Features
  • Gecodeerde communicatie tussen controller en app ook onderweg regelmatige updates voor steeds meer functies maakt de (her-)besturing van alle slimme apparaten via app, spraakdiensten, automatiserings of scenario 's eenvoudige installatie door middel van handleiding in de app mogelijk door krachtige dual-core processor /1.4 GHZ, 4 GB intern geheugen, 1 GB RAM -functionaliteit op locatie ook bij uitval van internet mogelijk 1 USB A-poort om o.a. ook generatie I-apparaten te kunnen gebruiken, Ethernet RJ45 en USB C-standaardaansluiting compacte afmetingen van 100 x 100 x 29 mm (H x B x D) eenvoudige bediening door functietoets, Reset-toets en goed zichtbare status-LED 's flexibele positionering aan de wand of liggend mogelijk.


Highlights
  • Bundelt als basis alle centrale informatie van het Bosch Smart Home System
  • Verbindt de apparaten en stuurt functies, scenario's en automatiseringen aan
  • Slaat alle gegevens lokaal op en geeft gegevenscontrole bij cloudgebaseerde partnerdiensten


Leveromvang
  • Netvoeding, Voedingskabel USB-A naar USB-C, Netwerkkabel (RJ45), EU-adapter, UK-adapter, Gebruiksaanwijzing


Opmerking
  • Werkt met Bosch Smart Home-apparaten van de generatie II en buitensirene, bewegingsmelder, Twinguard, Twist, watermelder en tussenstekker Kompakt. Illustration similar.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.