Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

CableMod Pro Coiled Keyboard Cable

235521
CableMod Pro Coiled Keyboard Cable | CM-PKCA-CYAY-KY150KYCableMod Pro Coiled Keyboard Cable | CM-PKCA-CYAY-KY150KYCableMod Pro Coiled Keyboard Cable | CM-PKCA-CYAY-KY150KYCableMod Pro Coiled Keyboard Cable | CM-PKCA-CYAY-KY150KY
Beoordeling
Artikelnummer235521
FabrikantcodeCM-PKCA-CYAY-KY150KY
EAN code0712198995647
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 60,00

€ 49,59 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De CableMod Pro Coiled Keyboard Cable is een stijlvolle toevoeging aan je gaming setup en geeft je gaming setup de finishing touch. Het ontwerp is geïnspireerd op de spiraalvormige koorden van vintage mechanische PS/2-toetsenborden. De USB 2.0-spiraalkabel kan worden aangesloten op vrijwel elk toetsenbord met een USB-C-poort. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus het past perfect bij je thema. De CableMod Pro Coiled Keyboard Cable trekt zichzelf ook strak, zodat hij er altijd netjes en opgeruimd uitziet.

De kleurvariant Dominator Yellow heeft een gele sleeve van ModFlex en ModMesh. De ongeveer 1,5 m lange CableMod Pro spiraalkabel voor toetsenborden heeft een USB-C-connector aan het ene uiteinde en een USB-A-connector aan het andere uiteinde, beide omhuld met aluminium. Het zorgt op betrouwbare wijze voor een snelle signaaloverdracht tussen toetsenbord en pc via USB 2.0.

De kabel bestaat uit twee afneembare delen verbonden door een 5-polige aviator plug in een gele behuizing. Zo combineer je verschillende kleurvarianten of koppel je het toetsenbord snel aan verschillende pc-systemen zonder dat je onder je bureau hoeft te kruipen.

Producteigenschappen CableMod Pro Coiled Keyboard Cable

Kenmerken

Lengte
1.50 m
Aansluiting 1
USB A
Aansluiting 2
USB C
Aansluiting 1 type
Mannelijk
Aansluiting 2 type
Mannelijk
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht

Design

Kleur
Geel

Gerelateerde artikelgroepen CableMod Pro Coiled Keyboard Cable

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.