Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung QB75B

235637
Samsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXENSamsung QB75B | LH75QBBEBGCXEN
Beoordeling
Artikelnummer235637
FabrikantcodeLH75QBBEBGCXEN
EAN code8806094197761
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 1.099,00

€ 908,26 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Ontdek nieuwe displaymogelijkheden voor uw bedrijf

De QBB-serie biedt verbeterde professionele functies en is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het schitterende ontwerp doet het goed in elke zakelijke omgeving. Van beter samenwerken tot aan beter presenteren van rijke content in nieuwe formats, QBB biedt innovatie en efficiency om bedrijven te helpen hun doelen te realiseren.

Levensechte kleuren

Dynamic Crystal Color

Elk beeld wordt een meeslepende ervaring met een miljard kleurtinten. Dynamic Crystal Color zorgt voor levensechte variaties, zodat zelfs de kleinste details zichtbaar zijn voor uw klanten.

Samsungs toonaangevende technologie voor videobewerking zorgt voor consistent en optimaal heldere content tot in de kleinste details. Samsungs Quantum Processor 4K biedt intelligente UHD-upscalingstechnologie, waarmee video's in lagere resolutie kunnen worden omgezet in een professionele UHD-beeldkwaliteit.

Dankzij het symmetrische ontwerp en de dunne randen en de eenvoudige bevestiging en installatie kunnen deze terminals naadloos worden geïntegreerd in elke omgeving. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte zijn alle terminals naar buiten gericht en hangt het display vlak tegen de muur.

QBB past perfect in elke zakelijke omgeving. Dankzij de slimme kabeloplossing gaat alle aandacht uit naar de content op het scherm en niet naar de kabelverbinding.

Vergader met collega's zonder onnodige extra aansluitingen. Videoconferencing is nu gemakkelijk dan ooit dankzij de geïntegreerde oplossing voor videogesprekken die de meest gebruikte online vergaderapps ondersteunt. Het enige wat u nodig hebt is een USB-webcam.

Met Smartview kunt u draadloos schermdelen zonder extra kabelverbindingen en optimaal samenwerken. Gebruikers kunnen nu aan het begin van een vergadering de optie schermdelen inschakelen, zodat de voorzitter met een klik snel kan schakelen tussen de schermen.

De geïntegreerde Professional Modes biedt meer mogelijkheden in specifieke branches. In Director Mode is er nagenoeg geen nabewerking en blijft de oorspronkelijke content intact. Medische teams kunnen medisch beeldmateriaal, zoals röntgenfoto's, simuleren met de DICOM Simulation Mode, volledig confom de DICOMs grijsstandaarden.

Met Smart Calibration, de mobiele app van Samsung, is merkconsistentie gegarandeerd voor elk scherm op elke locatie. Alle displays worden correct gekalibreerd, zodat logo's en merknamen in exact de juiste kleuren worden weergegeven.

Tizen Zero Config is een waardevolle tool voor IT-managers die verschillende locaties moeten beheren. Na installatie van het scherm kunnen IT-medewerkers nieuwe apps via Tizen Business Manager op afstand installeren. Onnodig reizen en installeren op locatie behoren hiermee tot het verleden.

Alle content, hoe innovatief dan ook, kunt u uploaden. De web-engine van QBB wordt continu bijgewerkt zodat de nieuwste content probleemloos kan worden getoond en u creatief de vrije hand heeft.

Te allen tijde heldere en stabiele content. Auto Level past automatisch de content aan het scherm aan als deze horizontaal in plaats van verticaal wordt geplaatst. Dit vergroot de mogelijkheden in elke ruimte. Auto Level herkent ook automatisch onjuiste draairichtingen zodat het scherm altijd in de juiste stand staat.

Voor de QBB-serie wordt gebruikgemaakt van gerecycled plastic voor bescherming van de achterzijde en voor de verpakking. Samsung heeft certificeringen gekregen voor energiebesparing en vermindering van de CO2-voetafdruk en voldoet aan richtlijnen voor beperking van gevaarlijke stoffen, zoals RoHS, REACH en WEEE.

Producteigenschappen Samsung QB75B

Beeldscherm

Beeldscherm, aantal kleuren
1 miljard kleuren
Pixel pitch
0,43 x 0,43 mm
Schermformaat
75 "
Resolutie type
4K Ultra HD
Display technology
LCD
Resolutie
3840 x 2160 px
Frequentiebereik horizontaal
30 - 81 kHz
Touchscreen
HDCP
Reactietijd
8 ms
Helderheid
350 cd/m2

Kenmerken

VESA Montage
VESA
400 x 400 mm

Aansluitingen

Aantal HDMI-invoerpoorten
3
DVI aansluiting

Design

Kleur
Zwart

Netwerk

Netwerkaansluiting (RJ45)
Aantal LAN poorten (RJ45)
1
WiFi

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
2
HDMI versie
2.0
Aantal HDMI poorten
3 x

Audio

Ingebouwde speaker

Processor

Model
Horizontaal/Verticaal

Geheugen

Intern geheugen
8 GB

Prestatie

Ondersteuning voor plaatsing
Binnen

Energie

Stroomverbruik
231 Watt

Software

Besturingssysteem
Tizen 6.5

Inhoud van de verpakking

Afstandsbediening inbegrepen

Gewicht en omvang

Breedte
1681.1 mm
Hoogte
960.1 mm
Diepte
49.7 mm

Verpakking

Hoogte verpakking
1127 mm
Breedte verpakking
1871 mm
Diepte verpakking
223 mm
Gewicht verpakking
49000 g

Camera

Kijkhoek verticaal
178 graden
Kijkhoek horizontaal
178 graden

Aanvullende producten voor Samsung QB75B

Artnr Omschrijving Ga Prijs
525879 Neomounts W040 Plasma/LCD Wallmount, Zwart 60 € 35,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.