Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thermal Grizzly KryoSheet, 50x50 mm

235964
Thermal Grizzly KryoSheet, 50x50 mm | TG-KS-50-50
Beoordeling
Artikelnummer235964
FabrikantcodeTG-KS-50-50
EAN code4260711990854
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 25,00

€ 20,66 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Thermal Grizzly introduceert KryoSheet, een nieuw product dat deel uitmaakt van de geadverteerde "High Performance Cooling Solutions" van het bedrijf. De grafeen thermische pads van de Thermal Grizzly KryoSheet-serie kunnen uitstekend worden gebruikt als alternatief voor koelpasta's uit het hogere prestatiesegment. Net als de Carbonaut-pads, hebben ze een vervormbaar oppervlak met een zeer hoge thermische geleidbaarheid.

In vergelijking met Carbonaut-pads biedt KryoSheet als high-end product een aanzienlijk hogere thermische geleidbaarheid. Deze verhoogde thermische geleidbaarheid is niet alleen te danken aan de materiaalkeuze, maar ook aan het innovatieve fabricageproces. KryoSheet bevat geen vloeibare componenten en is daarom niet onderhevig aan normale veroudering zoals bij traditionele koelpasta. Uitdrogen is niet mogelijk.

Producteigenschappen Thermal Grizzly KryoSheet, 50x50 mm

Gewicht en omvang

Breedte
50.0 mm
Hoogte
0.2 mm
Diepte
50.0 mm

Kenmerken

Aantal stuks
1

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.