Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SAVIO TG-01 4,7 W/mK 4g Koelpasta

236343
Beoordeling
Artikelnummer236343
FabrikantcodeTG-01 4G
EAN code5901986047070
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 4,50

€ 3,72 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verbeter de warmteafvoer van je computercomponenten met de SAVIO TG-01 Koelpasta. Met een thermische geleidbaarheid van 4,7 W/mK en een inhoud van 4 gram biedt deze koelpasta een effectieve oplossing voor het optimaliseren van de warmteoverdracht tussen je CPU of GPU en het koellichaam.

De SAVIO TG-01 is ontworpen om de thermische prestaties te verhogen, wat resulteert in lagere temperaturen en een efficiëntere koeling voor je systeem. Dit maakt het ideaal voor gamers, pc-enthousiastelingen en iedereen die streven naar optimale thermische efficiëntie.

Breng de SAVIO TG-01 Koelpasta aan op je processor om de warmteoverdracht te verbeteren en de temperatuur van je computeronderdelen te reguleren. Dit draagt bij aan een koeler en betrouwbaarder systeem, wat vooral belangrijk is tijdens intense taken zoals gaming of grafisch intensieve toepassingen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.