Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Gaming DFP430 RGB Vloermat

237575
Beoordeling
Artikelnummer237575
FabrikantcodeGAM-138
EAN code7333048057051
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 46,00

€ 38,02 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Deltaco Gaming ronde gaming-vloermat met RGB-verlichting biedt de ultieme game-ervaring. Met zijn geavanceerde functies en strakke design tilt deze vloermat je gaming naar een hoger niveau.

De gaming-vloermat is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat. De antislip onderkant zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel zonder zorgen over uitglijden of verschuiven.

Een opvallend kenmerk van deze gaming-vloermat is de RGB-verlichting. Met 7 levendige enkele kleuren en 3 RGB-modi kun je de verlichting aanpassen aan je gaming-setup of persoonlijke voorkeur. Met een handige knop op de mat kun je eenvoudig de kleuren wijzigen en de sfeer aanpassen. Bovendien kun je de kleuren gemakkelijk synchroniseren met onze RGB-gamingstoel en -tafel voor een meeslepende ervaring.

De ronde gaming-vloermat is niet alleen ideaal voor gamers, maar ook een geweldige aanvulling op elk huis of kantoor. Het is compatibel met allerlei soorten gamestoelen en beschermt tegelijkertijd je vloer.

Ervaar de ultieme game-ervaring en voeg stijl toe aan je gaming-setup met de Deltaco Gaming ronde gaming-vloermat met RGB-verlichting.

Gerelateerde artikelgroepen Deltaco Gaming DFP430 RGB Vloermat

Game stoelen
Klik hier voor Game stoelen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.