Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord

238023
Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord | 90ME0140-M0EAY0Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord | 90ME0140-M0EAY0Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord | 90ME0140-M0EAY0Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord | 90ME0140-M0EAY0Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord | 90ME0140-M0EAY0
Beoordeling
Artikelnummer238023
Fabrikantcode90ME0140-M0EAY0
EAN code4718017533577
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 179,00

€ 147,93 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Asus Tinker Edge T is een single-board computer (SBC) die speciaal is ontworpen voor AI-toepassingen. Het beschikt over de Google Edge TPU, een machine learning (ML) accelerator die de verwerkingsefficiëntie versnelt, het energieverbruik verlaagt en het gemakkelijker maakt om verbonden apparaten en intelligente toepassingen te bouwen. Met deze geïntegreerde ML-versneller is de Tinker Edge T in staat om vier tera-operaties per seconde (TOPS) uit te voeren met slechts 0,5 watt per eenheid berekening. Het is ook geoptimaliseerd voor TensorFlow Lite-modellen, waardoor het gemakkelijk is om gangbare ML-modellen te compileren en uit te voeren.

Het heeft een speciaal stroomontwerp dat tot 45 watt aan stroom levert, waardoor stabiele systeemprestaties en volledige I/O-prestaties mogelijk zijn, zelfs met meerdere aangesloten apparaten. Bovendien activeert een exclusief stroombeveiligingsontwerp automatisch als de geleverde stroom en spanning aanzienlijk veranderen, waardoor het bord en alle aangesloten apparaten effectief worden beschermd.

Met de krachtige quad-core ARM-gebaseerde NXP i.MX 8M-processor biedt de Tinker Edge T een krachtige oplossing voor grafische, machine vision, video, audio, stem- en veiligheidskritische toepassingen. Het heeft 1 GB LPDDR4-geheugen en 8 GB eMMC-opslag voor snellere systeemprestaties en efficiëntie.

De Tinker Edge T heeft een rijke I/O-interface met ondersteuning voor MIPI-DSI en MIPI-CSI voor displays en camera's, evenals programmeerbare LED's, kleurgecodeerde GPIO-headers en connectiviteitsopties zoals HDMI, USB en gigabit LAN.

ASUS biedt ook een robuuste API en SDK voor machine learning-ontwikkelaars en een OS-flash-tool voor gemakkelijke OS-imageflitsen naar SD-kaarten en USB-drives.

Producteigenschappen Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord

Geheugen

Geheugen kanaal
Dual-channel
Max. geheugen
1 GB

Poorten & interfaces

HDMI
Aantal HDMI poorten
1 x

Netwerk

Ethernet LAN
Ethernet interface type
Gigabit Ethernet
Aantal LAN poorten (RJ45)
1
Onboard WiFi

Gerelateerde artikelgroepen Asus Tinker Edge T, SBC Moederbord

PC Behuizingen
Klik hier voor PC Behuizingen
 
Intel Desktop
Klik hier voor Intel Desktop
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.