Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Aerocool Prism FRGB Midi-Tower

239441
Aerocool Prism FRGB Midi-Tower | ACCM-PB29043.11Aerocool Prism FRGB Midi-Tower | ACCM-PB29043.11Aerocool Prism FRGB Midi-Tower | ACCM-PB29043.11
Beoordeling
Artikelnummer239441
FabrikantcodeACCM-PB29043.11
EAN code4711099471768
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 85,00

€ 70,25 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Ontdek de Aerocool Prism FRGB Midi-Tower behuizing.
Een ultiem platform voor gamers en PC-enthousiastelingen die streven naar kracht, stijl en veelzijdigheid. Met zijn robuuste tower design en zijpaneel van gehard glas biedt de Prism FRGB een prachtige showcase voor je high-performance componenten.

Met ondersteuning voor ATX, Micro-ATX en Mini-ITX moederborden en maar liefst 9 uitbreidingsslots, biedt deze behuizing ongeėvenaarde flexibiliteit voor verschillende builds. Of je nu kiest voor een grootschalige gamingsetup of een compacte workstation, de Prism FRGB staat klaar om aan al jouw eisen te voldoen.

Met een maximale lengte van 346mm voor grafische kaarten, biedt de Aerocool Prism FRGB voldoende ruimte voor zelfs de meest krachtige GPU's op de markt, zodat je kunt genieten van een meeslepende gaming-ervaring zonder compromissen. Upgrade nu naar de Aerocool Prism FRGB Midi-Tower en laat jouw systeem stralen met kleurrijke RGB-verlichting en krachtige prestaties.

Gerelateerde artikelgroepen Aerocool Prism FRGB Midi-Tower

Videokaarten NVIDIA
Klik hier voor Videokaarten NVIDIA
 
PC Voedingen
Klik hier voor PC Voedingen
 
Videokaarten AMD
Klik hier voor Videokaarten AMD
AMD Moederborden
Klik hier voor AMD Moederborden
 
Intel Moederborden
Klik hier voor Intel Moederborden
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.