Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gear4 Invisible Shield, Glass Elite

239685
Gear4 Invisible Shield, Glass Elite | 200110150Gear4 Invisible Shield, Glass Elite | 200110150Gear4 Invisible Shield, Glass Elite | 200110150
Beoordeling
Artikelnummer239685
Fabrikantcode200110150
EAN code0840056166639
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 21,00

€ 17,36 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Deze Gear4 Glass Elite screenprotector van gehard glas voor Apple iPhone 14 Pro Max zorgt voor bescherming van het scherm tegen vuil, krassen en barsten. De screenprotector heeft geen invloed op de werking en helderheid van het display. Het scherm van jouw Apple iPhone 14 Pro Max is het meest kwetsbare onderdeel. Beperk de kans op een beschadigd of gebarsten scherm en voorkom een dure reparatie met deze Gear4 gehard glas screenprotector. De screenprotector bedekt niet het volledige scherm van rand tot rand, maar laat een kleine rand open. Daardoor kan de screenprotector ook worden gecombineerd met een hoesje.

Gehard glas privacy screenprotector

Deze screenprotector is gemaakt van echt gehard glas met een hardheid van 9H. Dit zorgt voor een vergelijkbare touch ervaring als het toestel scherm. Je merkt geen verschil in de bediening van je Apple iPhone 14 Pro Max. Het gehard glas is zeer dun en krasbestendig.

Deze privacy screenprotector heeft een unieke eigenschap. De weergave van het scherm is beperkt voor mensen die vanaf de zijkant proberen mee te kijken op het scherm. Die zien alleen een donkere gloed, en niet wat jij op je toestel doet. Alleen vanaf recht voor het toestel is het scherm leesbaar. Ideaal voor in het openbaar vervoer of andere situaties waar andere mensen mee kunnen kijken op je scherm.

Geschikt voor combineren met een telefoonhoesje

Deze Apple iPhone 14 Pro Max Gear4 Glass Elite gehard glas screenprotector is geschikt om te gebruiken in combinatie met een telefoonhoesje. Door een screenprotector en hoesje te combineren is de bescherming van jouw Apple iPhone 14 Pro Max optimaal.

Eenvoudige installatie

Het installeren van deze Gear4 screenprotector van gehard glas is eenvoudig zelf te doen. Bekijk voor tips en uitgebreide instructies onze screenprotector installatievideo.

Producteigenschappen Gear4 Invisible Shield, Glass Elite

Type compatibiliteit
iPhone 14 Pro Max

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.