Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier Studio R1280T, Zwart

239997
Edifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACKEdifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACKEdifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACKEdifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACKEdifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACKEdifier Studio R1280T, Zwart | R1280T BLACK
Beoordeling
Artikelnummer239997
FabrikantcodeR1280T BLACK
EAN code6923520268191
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 112,00

€ 92,56 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Betrouwbare Geluidsprestaties

De actieve boekenplankluidspreker R1280T combineert een retro-ontwerp met hedendaagse geluidskwaliteit. Als je op zoek bent naar een betaalbare, veelzijdige boekenplankluidspreker met compromisloos geluid, dan zijn de R1280T boekenplankluidsprekers het 2.0 luidsprekersysteem voor jou. Uitgerust met een 4-inch basdriver en een goed afgestemde basreflexpoort, leveren deze luidsprekers een robuust, diep basgeluid met aanwezigheid en diepte. De trouwe geluidsweergave en prestaties van de R1280T zijn een droom voor alle audiofielen. Veel Edifier-klanten gebruiken onze R1280T actieve boekenplankluidsprekers om hun platenspelers aan te sluiten voor de ultieme audiobeleving. Geniet van zowel je klassieke platen als moderne audio-uitingen.

Nauwkeurige Bediening

Personaliseer je luisterervaring met de bas-, treble- en volumeregelaars op deze actieve boekenplankluidsprekers. Het hoogwaardige geluid dat deze luidsprekers produceren, biedt een nauwkeurige, krachtige middenklank die elke criticus verbluft. Een handige compacte afstandsbediening is inbegrepen. Hiermee kun je het volume aanpassen en de luidsprekers dempen zonder dat je in de buurt van de luidsprekers hoeft te zijn - power en perfectie binnen handbereik. De Edifier R1280T is voorzien van ingebouwde toonregeling aan de zijkant van de actieve luidspreker. Naar jouw voorkeur kun je kleine aanpassingen maken aan de treble en bas, variërend van -6 tot 6 dB. De digitale volumeregeling wordt automatisch ingesteld op een comfortabel niveau telkens wanneer de luidsprekers worden ingeschakeld.

Dubbele RCA-ingang

Met de R1280T actieve boekenplankluidsprekers kun je verbinding maken met meerdere audioapparaten dankzij de dubbele RCA-ingangen. Als je naar het achterpaneel kijkt, zie je dat één luidspreker actief is en de andere passief. De actieve luidspreker heeft twee ingangen aan de achterkant, perfect voor RCA-naar-RCA- of RCA-naar-AUX-verbindingen. Sluit ze aan op een pc, laptop, tablet, telefoon of platenspeler. De luidsprekers zijn met elkaar verbonden via een standaard luidsprekerkabel. De verscheidenheid aan meegeleverde kabels zorgt ervoor dat onze klanten van hun muziek kunnen genieten vanaf de meeste apparaten.

Producteigenschappen Edifier Studio R1280T, Zwart

Kenmerken

Speakersetup
2.0
3,5mm-connector
Volumeregeling
onbekend
Regeling van bass-niveau

Speakers

Tweeter

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zwart

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
RCA

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gerelateerde artikelgroepen Edifier Studio R1280T, Zwart

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.