Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier Studio R1700BT, Wit/Zilver

240001
Beoordeling
Artikelnummer240001
FabrikantcodeR1700BT WHITE/SILVER
EAN code6923520268221
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 168,00

€ 138,84 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Edifier R1700BT Bluetooth luidsprekers bieden een uitzonderlijke geluidservaring voor diverse apparaten, zoals spelconsoles, computers en tv's. Deze veelzijdige luidsprekers zijn voorzien van ingebouwde Digital Signal Processing (DSP) en Dynamic Range Control (DRC) om vervorming te voorkomen, waardoor ze garant staan voor helder geluid van hoge kwaliteit. De luidsprekers hebben een elegante uitstraling met handgekozen walnoten vinyl en een hoek van 10 graden om het geluid recht naar de luisteraar te richten, waardoor de luisterervaring wordt verbeterd.

Een bijzonder kenmerk van deze luidsprekers is de 19mm "Dome" dome tweeter, die zachte geluiden kristalhelder en duidelijk weergeeft, waardoor een professionele luisterervaring wordt geboden. De 4-inch basdrivers in elke luidspreker zorgen voor rijke lage tonen en heldere hoge tonen, met een nadruk op lage frequenties dankzij de naar voren gerichte basreflexpoort.

Met handig geplaatste draaiknoppen en een draadloze afstandsbediening bieden de R1700BT luidsprekers volledige controle over audio, bas en treble, evenals de mogelijkheid om de inputbron te selecteren. Deze luidsprekers zijn ook eenvoudig te koppelen via Bluetooth, waardoor je moeiteloos van je favoriete muziek kunt genieten.

Producteigenschappen Edifier Studio R1700BT, Wit/Zilver

Kenmerken

3,5mm-connector
Volumeregeling
onbekend
Regeling van bass-niveau
Afstandsbediening
onbekend
Subwoofer

Speakers

Tweeter
Aantal drivers
4

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zilver/Wit

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
Audio (3.5mm) to RCA

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Gerelateerde artikelgroepen Edifier Studio R1700BT, Wit/Zilver

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.