Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thermal Grizzly AM5 Mycro Direct-Die RGB

240297
Thermal Grizzly AM5 Mycro Direct-Die RGB | TG-MY-DD-AM5-RGBThermal Grizzly AM5 Mycro Direct-Die RGB | TG-MY-DD-AM5-RGBThermal Grizzly AM5 Mycro Direct-Die RGB | TG-MY-DD-AM5-RGB
Beoordeling
Artikelnummer240297
FabrikantcodeTG-MY-DD-AM5-RGB
EAN code4260711990885
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 125,00

€ 103,31 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Thermal Grizzly AM5 Mycro Direct-Die RGB is een waterkoeler voor AMD's Ryzen 7000-processors die direct op de chiplets van een delidded CPU zit. De Direct-Die waterkoeler is gemaakt van vernikkeld koper en biedt een uitstekende thermische geleidbaarheid. Dit wordt nog versterkt door een geoptimaliseerde structuur van de microvinnen aan de bovenzijde. Bovendien, in vergelijking met normale waterkoeling, elimineert directe koeling de noodzaak van een laag thermisch geleidend materiaal en de warmteverspreider van de CPU. Dit verbetert de warmteoverdracht van de CPU naar het waterkoelcircuit aanzienlijk.

Visueel biedt de AM5 Mycro Direct-Die RGB een stijlvolle uitstraling. Op de vernikkelde basisplaat bevindt zich een blok acrylglas, dat na het frezen wordt onderworpen aan een gloeiproces. Het gloeiproces verwijdert interne oppervlaktespanningen van het acryl. Dit zorgt ervoor dat er ook na langdurig gebruik geen spanningsscheuren in het acrylglas ontstaan.

Hierop wordt magnetisch een deksel van geanodiseerd aluminium bevestigd. 13 in de afdekking geïntegreerde RGB-LED's verlichten het zijdelingse acrylglas en de G1/4-inch schroefdraad. De afdekking kan zo worden gemonteerd dat de RGB-aansluitkabel naar boven of naar beneden kan worden geleid. De RGB-verlichting wordt aangesloten via een 3-pins ARGB-header (+5V/DATA/GND).

Let op! Alleen voor delidded CPU's!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.