Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers

240489
Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143Deltaco Gaming Standaard 2x Controllers | GAM-143
Beoordeling
Artikelnummer240489
FabrikantcodeGAM-143
EAN code7333048057938
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 17,00

€ 14,05 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je gaming-setup te organiseren? Zoek niet verder dan DELTACO GAMING's Dual Game Controller Stand! Ontworpen met gamers in het achterhoofd, is deze standaard het perfecte accessoire om je controllers binnen handbereik te houden en een vleugje stijl toe te voegen aan je game-omgeving. Je kunt er zelfs je koptelefoon op kwijt, zodat je bureau helemaal 'clean' gehouden kan worden.

Deze standaard van het Zweedse gamingmerk DELTACO GAMMING is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als stijlvol zijn en biedt plaats aan twee controllers en een headset tegelijk. Of je nu een casual gamer bent of een serieuze gameliefhebber, deze Dual Game Controller Stand heeft alles wat je nodig hebt om georganiseerd te blijven en je controllers binnen handbereik te houden.

Met zijn gestroomlijnde en moderne ontwerp is de Dual Game Controller Stand de perfecte aanvulling op elke gaming-setup. En dankzij het compacte formaat neemt hij niet al te veel ruimte in beslag op je bureau of speeltafel. op je kamer, in de woonkamer of elders waar je je game set-up hebt ondergebracht.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.