Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Deltaco Gaming Pink Line PM80 Muis

240490
Deltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-PDeltaco Gaming Pink Line PM80 Muis | GAM-120-P
Beoordeling
Artikelnummer240490
FabrikantcodeGAM-120-P
EAN code7333048057235
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 30,00

€ 24,79 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deltaco Gaming Pink Line PM80 draadloze lichtgewicht roze Gaming muis met RGB-achtergrondverlichting. Naar keuze aan te sluiten draadloos via 2,4 GHz USB dongle of Bluetooth of via USB-C naar USB-kabel. Bij kabelaansluiting wordt opladen en gebruik van deze muis tegelijkertijd zondermeer ondersteund.

Met trots introduceert het Zweedse Deltaco Gaming de nieuwste aanwinst in de roze gaming wereld: de draadloze lichtgewicht Gaming muis uit de Pink Line van Deltaco Gaming. Met haar strakke design en krachtige prestaties, is deze muis de perfecte aanvulling voor elke gamer die op zoek is naar een muis die er niet alleen mooi uitziet, maar ook soepel en snel reageert, en bovendien naar keuze draadloos of met kabel gebruikt kan worden.

De muis is ontworpen met een lichtgewicht constructie, wat betekent dat je hem gemakkelijk vast kunt houden en bewegen zonder dat je arm moe wordt. Dit maakt het perfect voor lange gaming sessies. De muis is ook draadloos, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het oprollen of knopen van kabels. Opladen en blijven doorspelen is ook geen probleem. Een afneembare USB naar USB-C kabel in bijpassende roze kleur wordt meegeleverd.

De muis is voorzien van een hoge precisie sensor die de snelheid en precisie van de cursor aanpast aan de bewegingen van de muis. Dit betekent dat je altijd een soepele en nauwkeurige cursorbeweging hebt. De muis is ook voorzien van zeven knoppen, waarmee je snel toegang hebt tot de belangrijkste functies van je spel.

De roze kleur maakt deze muis niet alleen een genot voor het oog, maar ook een uniek statement voor elke gamer. Of je nu een professional bent of gewoon een beginner, deze muis is de perfecte keuze voor elke gamer die op zoek is naar een snelle, nauwkeurige en stijlvolle draadloze gaming muis.

Producteigenschappen Deltaco Gaming Pink Line PM80 Muis

Design

Kleur
Roze

Kenmerken

Vormfactor
Rechtshandig
Aansluiting
RF Draadloos + USB Type-C
Snoerlengte
1.80 m
Aantal knoppen
7

Energie

Stroombron
Batterijen/kabel

Gewicht en omvang

Gewicht
70 gram

Muis kenmerken

Bewegingsresolutie
4800 dpi

Gerelateerde artikelgroepen Deltaco Gaming Pink Line PM80 Muis

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.