Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington MagPro Elite Privacy Screen

241022
Kensington MagPro Elite Privacy Screen | K58374WWKensington MagPro Elite Privacy Screen | K58374WWKensington MagPro Elite Privacy Screen | K58374WWKensington MagPro Elite Privacy Screen | K58374WW
Beoordeling
Artikelnummer241022
FabrikantcodeK58374WW
EAN code0085896583745
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 74,00

€ 61,16 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Het Kensington MagPro Elite Magnetic Privacy Screen Filter voor Apple MacBook Air (M2, 2022) is een uitzonderlijk ontwerp qua vorm, pasvorm en functie en blijft eenvoudig op het frame van je MacBook Air zitten met geïntegreerde magneten. Zo kan het apparaat volledig worden gesloten en in slaapstand gaan en krijg je beveiliging op een professioneel niveau van een privacyscherm. Het privacyschermfilter beperkt de kijkhoek tot +/- 30° voor een betere visuele beveiliging en minder kans om visueel gehackt te worden. Vermindering van blauw licht filtert tot wel 30% van de schadelijke straling, waardoor je ogen minder worden belast en de kans op onderbreking van je natuurlijke slaappatroon wordt verminderd. Het omkeerbare scherm heeft een anti-reflecterende coating voor een betere helderheid bij het kijken. Eén zijde heeft een matte afwerking om weerkaatsing en vingerafdrukken te verminderen. De andere zijde is glanzend en geeft een helder beeld van het beeldscherm. Het matte anti-reflectieoppervlak is voorzien van een speciale coating om meeldauw en groei van bacteriën te voorkomen, wat vlekken op de folie en vieze luchtjes zou kunnen veroorzaken. Door de magneten is het scherm eenvoudig naar wens aan te brengen en te verwijderen. Er zijn geen onhandige kleefmiddelen nodig die je laptop zouden kunnen beschadigen.

Producteigenschappen Kensington MagPro Elite Privacy Screen

Kenmerken

Maximaal schermformaat
13.6 inch
Beeldformaat
Breedbeeld
Filter functies
Antimicrobieel, Antireflectie, Privacy
Filter geschikt voor
Laptop
Blauwlichtfilter
Installatietype
Magnetisch
Compatible met
MacBook Air (M2, 2022)

Gerelateerde artikelgroepen Kensington MagPro Elite Privacy Screen

Monitoren
Klik hier voor Monitoren
 
Laptops
Klik hier voor Laptops
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.