Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Arctic TP-3 Premium Performance

241132
Arctic TP-3 Premium Performance | ACTPD00053AArctic TP-3 Premium Performance | ACTPD00053AArctic TP-3 Premium Performance | ACTPD00053AArctic TP-3 Premium Performance | ACTPD00053A
Beoordeling
Artikelnummer241132
FabrikantcodeACTPD00053A
EAN code4895213703963
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 11,00

€ 9,09 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Hoge prestaties - Zeer zacht
Op basis van siliconen en een speciale vulstof presteert TP-3 beter dan hoogwaardige pads, vooral wanneer hoogteverschillen van dicht bij elkaar geplaatste spanen doorgaans optreden als gevolg van productietoleranties. De TP-3 biedt ondanks de extreem lage hardheid een uitstekende thermische geleidbaarheid.

Veelzijdige toepassingen
Warmtegeleidend, trillingsdempend, vormbaar, elektrisch isolerend - veilig en gemakkelijk in gebruik. Dankzij de goede compressie-eigenschappen is het zachte warmtegeleidingskussen bijzonder zacht voor de componenten en tegelijkertijd een goede warmtegeleider. Naast het standaardformaat voor M.2 is de TP-3 verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, die eenvoudig in de gewenste vorm en maat gesneden kunnen worden. Dit maakt het ideaal voor RAM's, chipsets en allerlei soorten IC's, die worden gebruikt in pc's, laptops, consoles, grafische kaarten en elektronische apparaten in het algemeen.

Veilige bediening
De ARCTIC TP-3 is elektrisch isolerend, niet-klevend en gemakkelijk te hanteren. Dit betekent dat in veel toepassingsgebieden een optimale en veilige warmteoverdracht kan worden gegarandeerd.

Het overbruggen van gaten
De TP-3 is zachter dan conventionele pads en daarom bijzonder geschikt voor verschillende spaanhoogtes en mogelijke toleranties. Dankzij hun goede samendrukbaarheidseigenschappen fungeren de thermische pads als perfecte spleetvuller en overbruggen ze oneffen oppervlakken en luchtspleten zonder gevoelige en uitstekende componenten te belasten.

Producteigenschappen Arctic TP-3 Premium Performance

Gewicht en omvang

Breedte
100 mm
Hoogte
1 mm
Diepte
100 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.