Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HPE 960GB SAS Read-Intensive SFF BC SSD

241285
Beoordeling
Artikelnummer241285
FabrikantcodeP49029-B21
EAN code0190017558806
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 558,00

€ 461,16 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De HPE 960GB SAS Read-Intensive SFF BC SSD is ontworpen als een krachtige opslagoplossing voor servers en workstations. Met zijn SAS-interface biedt deze solid-state drive een betrouwbare en snelle verbinding, waardoor het ideaal is voor leestoepassingen waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn.

Deze SSD is geoptimaliseerd voor read-intensieve taken, waardoor het ideaal is voor scenario's waarbij frequente leesbewerkingen plaatsvinden, zoals in databasetoepassingen of leesgeoriënteerde workloads.

Met een HDD-interface overdrachtsnelheid van 24 Gbit/s biedt deze SSD een snelle gegevensoverdracht, waardoor de algehele systeemprestaties worden verbeterd. Of het nu gaat om het versnellen van data-analyse of het optimaliseren van de leesprestaties van je serveromgeving, de HPE 960GB SAS Read-Intensive SFF BC SSD biedt de betrouwbaarheid en snelheid die nodig zijn voor veeleisende toepassingen.





Producteigenschappen HPE 960GB SAS Read-Intensive SFF BC SSD

Design

Interface
SAS

Processor

Component voor
Server/workstation

Kenmerken

HDD interface overdrachtsnelheid
24 Gbit/s

Gerelateerde artikelgroepen HPE 960GB SAS Read-Intensive SFF BC SSD

SAS Controllers
Klik hier voor SAS Controllers
 
SAS / SCSI kabels
Klik hier voor SAS / SCSI kabels
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.